Kertenkele dizisinin Ateş'i Yazmeen Baker, yılan ile dudak dudağa!

Kertenkele dizisinde Ateş karakterini canlandıran Yazmeen Baker, yılan ve elmalı fotoğrafı ile hem korkutucu hem de sembolik bir fotoğraf paylaştı. Ne anlama geldiği merak ediliyor.

Kertenkele dizisinde gözüpek ve güçlü kadın Ateş'i canlandıran, Alman asıllı Türk oyuncu Yazmeen Baker, yine çılgınca bir fotoğraf paylaştı. Kertenkele dizisindeki Murat Komiser'i canlandıran Ahmet Kayakesen'in eşi Burcu Binici'nin 'eşim beni Yazmeen ile aldatıyor' iddiaları ile gündeme gelmişti. Fotoğrafın bu spekülasyona bir gönderme olup olmadığı tartışılıyor.

ARANILAN KADIN: 3 YILANI VAR, DÖVÜŞ SANATLARI USTASI

Oyunculuğunun dışında dövüş sanatları ustası olarak bilinen Yazmeen Baker, çılgınlıklarında sınır tanımıyor. Elma ve Yılan figürleri kullandığı fotoğrafı sanki 'Adem ve Havva' anlatısını taşıyor. 'Monty' adını verdiği yılanı ile dudak dudağa fotoğrafını paylaşırken, 3 yılanı daha olduğunu ifade ediyor. Burcu Binici'ye bir mesaj içerip içermediği sorgulanıyor.

ÜSTÜNDEKİ KÜRK...

Ünlü oyuncu, bu fotoğrafın altında üstündekinin gerçek kürk olmadığını da belirtiyor. Sahte kürk giyindiğini ve kürklere karşı olduğunu ifade ediyor.

İşte Yazmeen Baker'in yılanlı Instagram paylaşımı:


Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)