İbrahim evlilik insanı değil, hamile kaldığım için evlendim


Eski futbolcu İbrahim Toraman'ın boşanma aşamasındaki eşi Eylem Toraman, Renkli Sayfalar programında "İbrahim evlilik insanı değil, hamile kaldığım için evlendim" dedi.

Eski futbolcu İbrahim Toraman'ın eşi Eylem Toraman, katıldığı Renkli Sayfalar programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. "Biz şiddet nedeniyle boşandık, İbrahim Toroman bebeğimizi istemedi" dedi. Eylem Toraman, eski eşine 5 milyon TL'lik tazminat davası açtı.

"BİZ ŞİDDET NEDENİYLE BOŞANDIK"

Eylem Toraman, katıldığı programda, "insanlar kendi hatalarını görmek istemiyor, biz şiddet nedeniyle boşandık. Çocuğumun babası olduğu için saygı duyuyorum ama başka bir duygu hissetmiyorum" dedi.

"EVLİLİĞİM İÇİN ÇOK MÜCADELE VERDİM"

Eylem Toraman açıklamalarını şöyle sürdürdü: Evliliğim için çok mücadele verdim. Özgür yaşam tarzına devam etmek istedi. Böyle bir anlayışla o evlilik yürümez.

EYLEM TORAMAN: HAMİLE KALINCA EVLENMEK ZORUNDA KALDIM

İbrahim evlilik insanı değil. Hamile kalınca evlenmek durumunda kaldım. Evlendiğimde 6 aylık hamileydim. Sağlıklı bir hamilelik geçirmedim.

"İBRAHİM BEBEĞİMİZİ İSTEMEDİ"

İbrahim Toraman bebeğimizi istemedi. Futbolcu eşleri hep işsiz güçsüz yansıtılıyor. Ama ben uluslararası bir şirketin avukatıydım.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)