Sağlık Emekçisinin Sesiyiz…


3 Haziran 2017 tarihinde Alper Zobarlar başkanlığında girilen seçimli genel kurulda, Genel Sağlık İş İzmir Şubesi yönetim kurulu Alper Zobarlar, Yonca Beyaz, Derya Sarıkaya Pekel, Emine Çolak Ünsal, Mehmet Günay, Murat Sönmez ve Hakan Mertoğlu’ndan oluştu.

‘’Sınıf bilinciyle emeğimize, ulus bilinciyle ülkemize, yurttaş bilinciyle Cumhuriyetimize sahip çıkıyoruz’’ sloganıyla oluşturulan listede; Denetim Kurulu’na Kemal Biner, Mehmet Ali Eröz ve Münasip Özinan, Disiplin Kurulu’na Halil Uçar, Aylin Erdoğan ve Eylem Aykaya seçildiler.

Kurullara yeni seçilenler, üyelerle ‘’Tanışma ve Dayanışma Buluşması’’ gerçekleştirdi.

Yönetici ve üyelerin evlerinde hazırladıkları yiyecekler, konuklara sunuldu.

Genel Sağlık İş Sendikası İzmir Şubesi Basın Yayın Sekreteri Yonca Beyaz, katılım sunanlara yaptığı teşekkürün ardından, konuşmasını yapması için Başkan Alper Zobarlar’ı davet etti.

Alper Zobarlar, konuşmasına, etkinliğe yaptığı üyelerin formlarıyla gelen temsilcilere teşekkürle başladı. Sendikayı üye ve temsilcilerle birlikte yöneteceklerini, üyelerin istem ve desteklerini alarak, Genel Sağlık İş Sendikası’nı, İzmir’de yetkili sendika yapacaklarını açıkladı.

Zobarlar, oluşturacakları komisyonlarla tüm sağlık emekçilerinin sorunlarına çözüm üretilmeye çalışılacağını belirtti.

Alper Zobarlar, ‘’Sağlık hizmetlerinin, doktordan hemşireye, hasta bakıcıdan teknisyene, temizlik görevlisinden cankurtaran görevlisine, mutfaktaki ahçısından, kaloriferleri yakan elektrik ve tesisat hizmeti sunan ustasına kadar, grup çalışmasıyla verilmektedir. Bu bilinçle hareket ederek, sağlık hizmeti verenlerin tümünün sesi olmaya çalışacağız.’’ dedi.

Çalınan saza eşlik eden sağlık çalışanları, benzer etkinliklerin sıklıkla düzenlenmesi talebiyle, sendikalarından mutlu bir şekilde ayrıldılar.






Haber : Osman Gazi OKTAY

Fotoğraf : Yonca BEYAZ

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)