#Galaxy S9 farklı bir tasarıma sahip olabilir



Daha Note 8 tanıtılmadan Galaxy S9 hakkında söylentiler gelmeye başladı. Samsung'un önümüzdeki yıl tanıtacağı amiral gemisi Galaxy S9'a Moto Z benzeri harici modüller takılabilecek.

Birçok şirket, akıllı telefonları için modüler tasarımı benimsemeye çalıştı. Bu, müşterilerin belirli bir işlevi yerine getiren ek modüller satın alarak akıllı telefonlarının işlevselliğini geliştirmelerini sağlıyor.

Üreticilerin, kamera özelliklerini ve ses deneyimini geliştirmeye yönelik modüllerini de gördük. Samsung ise böyle bir şey yapmadı, şimdiye kadar. İddialara göre şirket, Galaxy S9 için modüler bir tasarım düşünüyor olabilir.

Modüler tasarım uygulamasının Motorola'nın Moto Z hattına benzediği söyleniyor. Eğer bu doğruysa, Galaxy S9'un arkasında, harici modülleri kolaylıkla bağlamak için kullanılacak manyetik pimler olacak.

Andy Rubin'in Essential Phone'u da benzer bir modüler tasarım kullanıyor. Biri 360 derecelik bir kamera olan harici modüller için manyetik pimleri kullanıyor. Modüller sadece işlevselliği arttırmakla kalmıyor aynı zamanda şirket için daha fazla gelir sağlıyor.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)