Sosyal medya yine yıkıldı: #BirAlmantakımı daha


UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Celtic, Bayern Münih'le eşleşince akıllara geçen sene yaşanan bir olay geldi. Üstelik bu kez üç takım arasında Twitter'da ilginç bir atışma yaşandı.

Bir Twitter kullanıcısı, geçen sezon yapılan Celtic-Borussia Mönchengladbach maçı öncesinde, bir İskoç barının, Alman takımının adını tabelaya yazma çabasını fotoğraflamış, bu fotoğraf binlerce kişi tarafından paylaşılmıştı.


Yazıyı yazan kişi günün maçı olarak Celtic-Borussia Mönchengladbach'ı duyururken bir türlü Alman takım Mönchengladbach adını yazmayı başaramamıştı.

Önce Mun, sonra Mone arkasından da Meunch yazan adam Mönchengladbach yazamayacağını anlayınca hepsinin üstünü çizip 'A German Team (Bir Alman takımı) yazmıştı.

Fotoğrafı paylaşırken asıl hamle adı bir türlü yazılamayan Alman takımı Borussia Mönchengladbach'tan gelmişti.

Bundesliga ekibi Twitter'daki İngilizce hesabının adını değiştirerek 'A German Team' (Bir Alman takımı) yapmıştı.


​Mönchengladbach daha sonra Almanya'da oynanan maçta ise bir panonun üzerine Borussia vs. Bir İskoçya takımı yazmaya çalışmış ancak yazamamış gibi yapmış, hepsini karalayıp Celtic yazmıştı.


İşte bu olayları dün yapılan Şampiyonlar Ligi kurasına bağlayan gelişmeler oldu.

Celtic'le aynı gruba düşen Bayern Münih, İskoç ekibi Celtic'e mention yaparak 'Another German Team' (Bir başka Alman takımı daha) yazdı.


​Herkes Celtic'in bu mesaja cevabını beklerken yanıt Borussia Mönchengladbach'tan geldi. Alman kulübü Bayern'in mesajına 'delete' yazdı.


​Bunun üzerine Bayern Münih, bu tweet'e yanıt vererek Mönchengladbach'a 'Arkadaş olduğumuzu sanıyordum' diye yazdı.

​En son devreye giren ekip ise Celtic oldu. İskoç ekibi de bu son mesaja Michael Jackson'ı sinemada heyecanla film izleyip patlamış mısır yerken gösteren bir GIF gönderererek Bayern ve Borussia arasındaki atışmayı heyecanla izlediğini gösterdi.




Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)