Sevgililer gününde yapılabilecek sürprizler #sevgililergünü


Sevgililer gününde yapılacak aktiviteler nelerdir sorusu sevgilisi olanların son zamanlarda en çok merak ettiği sorulardan bir tanesidir. Sevgililer gününü bir hediye ile geçiştirmek istemeyenler için sevgililer gününde ne yapsak, sevgililer gününde sevgilime farklı olarak ne yapabilirim sorusuna aranan cevaplar oldukça önemlidir. Tabii bu soruların cevapları oldukça açıktır ve birçok seçenek bulunmaktadır.

Sevgililer gününde sizde sevgilinize klasik hediyeler almaktan sıkıldıysanız sizler için araştırıp bir araya getirmiş olduğumuz sevgililer günü aktivitelerine göz atabilirsiniz. 2018 yılı sevgililer gününde birazdan vereceğimiz sevgililer günü aktivitelerinden sonra çok ama çok eğleneceğinizden eminiz.

İşte sırasıyla ve alt başlıklar altında açıklanan sevgililer gününde yapılabilecek aktiviteler ve sevgililer gününde ne yapılır sorusuna verilecek cevaplar…

Sevgililer gününe özel yemek sürprizleri

Kahvaltı

Sevgililer gününde sevgilinize kahvaltıda küçük sürprizler yapabilirsiniz. Sevgililer gününde sevgilinize nasıl bir kahvaltı hazırlamanız gerektiğini bilmiyorsanız aşağıda vermiş olduğumuz seçeneklere göz atabilirsiniz.

Kalpli pizza

Firmalar sevililer gününde, o güne özel kalpli pizzalar üretebiliyorlar. Ancak ben sevgilime kendi ellerimle pizza hazırlamak istiyorum diyorsanız aşağıda sizler için vermiş olduğumuz, pizza tarifine bakarak evinizde pizza hazırlayabilirsiniz.

Omlet

Küçük kurabiye kalıpları ile sevgilinize çeşitli, eğlenceli şekillerde omletler hazırlayabilirsiniz.

Minik atıştırmalıklar

Kalpli kurabiye

Şeker hamurundan yapılan rengârenk kalpi kurabiyelere ne dersiniz. Sevgiliniz kendi ellerinizle hazırlamış olduğunuz kalpli kurabiyelere bayılacak. Aşağıda vermiş olduğumuz linkten sevgililer gününe özel kalpli kurabiyeler tarifinden faydalanabilirsiniz.

Fırında kalpli patates

Sevgililer gününde sevdiğiniz için romantik kalpli patatesler hazırlayabilirsiniz. İşte lezzetli tarifi...

Kalpli kek

İçinde kalpler bulunan bu kek, en lezzetli sürprizlerin başında geliyor. Standart kek tarifine uygun olarak kek hazırlanan tarif, kalpli  kalıp yardımıyla sevgililer gününe özel hal geliyor.

Sevgililer günü kurabiyesi

Hediyelerin en tatlısı Sevgililer Günü kurabiyeleriniz hazır mı? Yoksa hala yapmadınız mı? İşte enfes sevgililer günü kurabiyesi…

Sevgilinizin sevebileceği yemek tariflerini ve yapabileceğiniz yemek alternetifleri verdiğimize göre şimdi gelelim sevgileler gününde yapabileceğiniz diğer aktivitelere… sevgililer gününde daha farklı nasıl küçük sürprizler hazırlayabilirim diyorsanız hemenn cevaplandıralım.

Arabasına not yazın

Sevgiliniz eğer bir araç sahibiyse arabasının camına istediğiniz bir notu yazabilirsiniz.

Sürpriz kutu hazırlayın

Küçük kartlara ona yapacağınız şeyleri not alıp bir kutuya koyun ve Sevgililer Günü'nde ona tek tek kart çektirerek, kartta yazılanı yapın.

İlk buluştuğunuz yere gidin

Onu ilk buluştuğunuz restauranta ya da kafeye götürün. Bu anılarının canlanmasına ve ilişkinizin tazelenmesini sağlayacaktır.

Minik sürprizler yapın

Sevgililer gününden bir süre önce etrafa küçük ipuçları yerleştirin ve Sevgililer Günü geldiğinde son ipucu onu hediyesine götürsün ya da size getirsin.

Seksi sürprizler yapın

Çalıştığı şirkete gidip onu öğle yemeğine çıkarın ve yemekten sonra akşam onu seksi bir sürprizin beklediğini söyleyin. Böylece bütün gün sizi düşünecek.

Banyo camına not yazın

Sabah ondan önce uyanıp banyo aynasına rujla romantik bir not yazın.

Tatlı sürprizler yapın

Partnerinizin gün içinde kullanacağı eşyaların içine romantik notlarla kalpli çikolata ya da şekerlemeler yerleştirin.

Macera arayan sevgililer için;

Diskoya gidin: Güzel bir disko veya diskoya gidip gece boyu dans edip eğlenebilirsiniz.

Lunapark:

 Bulunduğunuz yere en yakın lunaparka gidip çarpışan arabalara, balerine binip eğlenebilirsiniz.

At binmek :

At çiftlikleri aslında gayet makul fiyatları olan hatta daha sonra bağımlılık yapan sosyal faaliyetler. Eşiniz ile at koşturup macera dolu bir vakit geçirebilirsiniz.

Paraşüt ile Atlama :

Adrenalin için son noktalardan biridir paraşüt ile atlamak. Eğitimi uzun ama tecrübesi tasvir edilemeyecek bir aktivitedir.

Balon Turu :

 Cumartesi günü atlayıp Kapadokya’ya gider, sabahın erken saatlerinde ise bir balon turuna katılıp büyülenebilirsiniz.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)