Survivor'ın dikkat çeken yarışmacısı Hilmi Cem'e Rodanthi sürprizi


Survivor'da 28 Mayıs günü oynanan dokunulmazlık oyununu gönüllüler kazandı, ünlülerde ise bireysel dokunulmazlığı Adem aldı. Ünlüler eleme adaylarını belirlemeden önce Acun Ilıcalı ada konseyinde Hilmi Cem'e sürpriz bir açıklama yaptı. Yunan yarışmacının enternasyonal oyunlarında Hilmi Cem'i görüp etkilendiğini ve sürekli sorduğunu açıkladı. Acun'a bu kişinin kim olduğunu soran yarışmacılar Rodanthi cevabını aldı.


Rodanthi Kaparou Kaparaki kimdir?

Girit'ten geldi ve Markopoulo'da yaşıyor. Atina Jimnastik Akademisinde çalışıyor. 14 yıldır ritmik jimnastik yapıyor ve bir yıl boyunca atletizm eğitimi aldı ve antrenör. 20 Aralık 1998'de doğdu. En sevdiği şeyler dans etmek ve yürüyüş. Rodanthi Yunanistan Survivor'da Gönüllüler Takımında yer alıyor.



27 Mayıs'ta eleme adayları Mustafa ve Turabi oldu

26 Mayıs eleme adayları ise Yağmur ve Hakan idi. 



BÜYÜK ÖDÜLÜN İLK ETABINI KİM KAZANDI?

Survivor'da bu hafta ünlüler ve gönüllüler takımı arasında Türkiye ödülü heyecanı yer aldı. Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz günlerde açıkladığı ödül iki etaptan oluştu. Oyunun ilk etabı bu akşam oynandı. İki takımda ödülün ilk etabını kazanıp rahat bir nefes almak istiyordu. Kıyasıya süren mücadelenin kazananı 10-7'lik skorla gönüllüler oldu ve gönüllüler avantajı sağladı.

TÜRKİYE ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da bu hafta iki takım yarışmacıları arasında Türkiye ödülü heyecanı yer aldı. Acun Ilıcalı geçtiğimiz günlerde bu ödülün ayrıntılarını açıklanmıştı ve yarışmacılar çılgına dönmüştü. Ödülü kazanan takım Türkiye'ye gidip ailesiyle görüşme fırsatı yakalayacaktı. İstedikleri her şeyi yapabilecek olan yarışmacılar ödülü kazanmak için son ana kadar mücadele verdiler. Fakat gülen taraf gönüllüler takımı oldu ve gönüllüler takımı Survivor'ın bu yılki en büyük ödülünü kazandılar.






Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)