MHP'nin oy oranlarını düşük gösteren anket şirketlerini topa tuttu


MHP Genel Başkanı Bahçeli partisinin Konya'daki toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Bahçeli, Kandil’e yönelik başlatılan operasyona, yerli otomobile ve anket şirketlerine ilişkin dikkat çeken ifadeler kullandı.

Bahçeli konuşmasında 24 Haziran seçimleri öncesi MHP'nin oy oranlarını düşük gösteren anket şirketlerini topa tuttu.

İşte Bahçeli'nin açıklamalarının öne çıkanlar:

24 Haziran seçimleri huzur ile hüsran arasında bir tercihe sahne olacaktır. MHP'yi küçültmek için yapılan kara kampanyalar işe yaramayacaktır. Satılık anketçilerden iblis bile iğrenecek duruma gelmiştir. Bir dedikleri diğerini tutmuyor. Sürekli yalan. MHP anketlere sığmaz, rakamlara girmez, yüzde hesaplarıyla anlaşılmaz.

"DEVASA BİR DURUŞ SERGİLEDİK"

Bir yanda emek veren, ter akıtan, helal lokması için çırpınan milyonlar, diğer tarafta milletin sırtından geçinen küçük bir azınlık ve kaymak tabaka karşımızdadır.Ümit MHP'dir. 49 yıllık siyasette bir çok zorlukla karşılaştık. Eğilmedik, bükülmedik. Yılgınlık akıntısına şuurumuzla direndik. Şiddetli operasyonlara karşı devasa bir duruş sergiledik. Seviyesizlere karşı seviyeli durduk. Oyunları bozduk oyuncuları bozguna uğrattık. Davamız ezelden beri haklıydı. Ama hep haklı çıkmayı bekledik durduk. Şimdi hak verenler çoğaldı. Fakat yerimizde saymayacağız haklı çıkmakla avunmayacağız.

"KANDİL'E TÜRK BAYRAĞI'NI DİKMENİN ZAMANI GELDİ"

Milletimiz beraberlik hukukuyla çağların kilidini açtı. Kardeşlik şuuruyla çileleri aştı. Yine yapacağız. Beraber yapacağız. Birlik ve beraberliğimizi çekemeyenler var. Cumhur İttifakı'nın duruşundan korkan fazla. Bizim hayasızlarla işimiz yoktur. Bizim arsızlarla yolumuz kesilmeyecektir. Türkiye düşmanlarına sonuna kadar direneceğiz. Terörle mücadeleyi her şart altında destekleyeceğiz. Kandil dağına artık Türk bayrağını dikmenin zamanı gelmiştir. Gecikmesinler hainlerin tepesine ateş olup yağsınlar.

YERLİ OTOMOBİL KONYA'DA YAPILMALIDIR

Türk malı yerli otomobil için en uygun yer Konya'dır.


Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)