Sıfır Bir Adana 4.Sezon 7.Bölüm Ücretsiz İzle

Sıfır Bir "Bir Zamanlar Adana'da" 4. Sezon 7. Bölüm Fragmanı ile sizlerle! 4. Sezon 7. Bölüm ise 19 Temmuz Perşembe günü sadece BluTv'de... Takipte kalın!!!


SIFIR BİR 4. SEZON 6. BÖLÜM ÖZETİ:

Hürriyet mahallesinin gençleri  maddeye karşı açtığı savaşa devam ediyorlar ancak birçok kayıpta vermeye devam ediyorlar. Kısa zamanda birçok kayıp veren ekip yoluna  tam gaz devam ediyor. 

Tümer son bölümde düşmanları  tarafından infaz edildi  ve halisinasyon gördüğü için  bir  hekime  görünerek  tedavi oluyordu ve bunun içinde  sürekli olarak tıbbi destek ile ilaçlarını kullanması gerekiyordu ancak pusuya düşürülen tümer infaz edildi. 

Şavaş ve grubu intikam yemini etti, ne içerde ne dışarda kimseye rahat verilmeyeceğinin altını çizerek, bu saatten sonra düşmanlarının artık rahat edemeyeceği  izlenimini verdi. Birinci eylemlerini  trafik ışıklarında gerçekleştirdiler. Necip cezaevinde başgardiyan olarak görev yapmaktadır ve sistemin bozulması ve kendisinin açığa çıkacağı korkusu kendisini sardı sarmaldı. Burak ve Cengo hayatlarına devam etmekedirler herhangi bir sorun yok ve bir gün baştaki kişiler olmanın hayalini kurarak zamanlarını geçiriyorlar. Sıfır bir son bölüm olan 6. bölümü 19 Temmuz 2018 Perşembe akşamı Blu Tv ekranlarında aynı saatte yayınlanacak.

Dizinin yönetmeni: "Kadri Beran Taşkın", Sıfır Bir - ''Bir Zamanlar Adana'da dizisinin genel oyuncu kadrosu ise "Özgür Meriç, Savaş Satış,Cihangir Ceyhan ve Burak Şafak'tır. Bu kişiler dizinin ana oyuncularıdır. 

Dizinin tüm bölümlerini yayın yapan siteler bulunmaktadır.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)