Yaşlı kadını böyle susturdular



Yardım isteyen kadını Meclis'te susturdular, Tayyip'in gözü önünde

Polisler, derdini haykıran yaşlı kadının ağzını böyle kapatıp demokrasiyi katletti.

Erdoğan kürsüde konuşurken, demokrasiden dem vururken, dinleyici sıralarındaki yaşlı bir kadın, "Başbakanım, yardım edin" diye seslendi. Sen misin bağıran. Polisler üzerine üşüştü, susturdu...

Vatandaşın derdinin çözüm yeri olması gereken Meclis, vatandaşın susturulduğu yer haline getirildi. AKP'nin Meclis'teki dünkü grup toplantısında hem demokrasi, hem insanlık ayıbı yaşandı...
Ancak teyzenin derdi büyüktü, yüreği yanıyordu. Yine haykırdı. Bu kez polisler ağzını kapatıp kadıncağızı salondan çıkarttılar. Erdoğan tam o sırada demokrasiyi anlatıyordu!!!

Sözcü
Tags

Yorum Gönder

2Yorumlar
  1. Turk demokrasisi Liderlerin rahatca konusabildigi rejimdir vatandas konusamaz onun adina konusuyorlar zaten.vatandas sadece sandikta konusabilir meclis ve meclis kursusu vatandasa ait degildir.

    YanıtlaSil
  2. Demokrasi, tüm üye veya vatandaşların, organizasyon veya devlet politikasını şekillendirmede eşit hakka sahip olduğu bir yönetim biçimidir.

    Ayrıca demokrasi de halkın kendi kendini yönetmesi temel dayanaktır. Bu ise kendileri adına karar alacak kişileri seçmeyi sağlayan oy vermenin yanında referandumlar gibi doğrudan etki yoluyla veya miting, gösteri gibi dolaylı yollarla sağlanır.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder