Fethullah Gülen’den Aydınlık’a cevap


Fethullah Gülen’in avukatı Orhan Erdemli, Aydınlık Gazetesi’nde önceki gün yayımlanan, “Cemaat Fidan’ın peşinde” başlıklı haberi hakkında açıklama yaptı.

Gülen’in ne geçmişte ne de şimdi; hiçbir zaman insanların açıklarını aramadığını öne süren Avukat Erdemli, “Aydınlık, dikkatleri başka yöne çevirmeye çalışıyor” dedi. Avukat Erdemli, şunları söyledi:
“Bu yayınlar, müvekkilim aleyhinde sistematik bir şekilde yürütülen dezenformasyon faaliyetinin bir parçasıdır. Bu kez operasyon, Hükümetimiz ve Devletimizin güzide kurumları ile ülkemize ve milletimize hizmet eden değerli şahsiyetler arasında fitne çıkarma projesi biçiminde tezahür etmiştir.”

‘CEMAAT FİDAN’I YAKIN TAKİBE ALDI’

Erdemli, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Müvekkilimin devletimize ve idarecilerimize karşı saygısı, kamuoyunun hafızasında yer etmiştir.”
Aydınlık’ın haberinde şu bilgiler yer almıştı: “Özel görevli savcılığın MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ı ‘terör örgütüne yardım ve yataklık’tan ifadeye çağırmasının ardından cemaat bu kez de Fidan’ı yakın takibe aldı ve İran’la ilişkilerinde ‘açık’ aramaya başladı.”

Ulusal Kanal

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)