Sen o “vampirler”e tutsak mı diyorsun!

Adsız

MHP lideri Bahçeli, BDP’nin İmralı ziyareti sonrası sahnelenen ’tutsak operasyonu’na ateş püskürdü: Mehmetçiğimizi, polisimizi katleden teröristler ne zamandan beri tutsak kabul ediliyor! Erdoğan şehide kelle, katile sayın dediği gibi; militana tutsak mı diyecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, artık anayasa hazırlığı sürecine PKK ve Abdullah Öcalan’ın fiilen müdahil olduğunu ifade ederek, “Bize göre Başbakan ve İmralı canisi arasındaki paslaşmanın özeti şu şekildedir: Ver başkanlığı, al özerkliği, ver başkanlığı, al bağımsızlığı, ver başkanlığı, al anadilde eğitimi, ver başkanlığı, al Güneydoğu’yu” diye konuştu. Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, PKK terör örgütünün bundan 14 yıl önce, 5 Ağustos 1999’da silahlı mücadeleyi terk etmek kararı aldığını, bu kapsamda terörün sıfırlandığını ve Türk devletinin de bölücü terör örgütünün başını ezdiğini belirtti. Bahçeli, “Teröristbaşı İmralı’da çürümeye terk edilmişken, Başbakan ve partisi bölücülük aşısıyla ilk yardım müdahalesini yapmış ve bu katili yeniden ayağa kaldırmıştır” dedi. Erdoğan’ın “Abdullah Öcalan’ın kurtarıcısı” olduğunu söyleyen Bahçeli, “Eli kanlı canavara yeni baştan yaşama iksiri sunan İmralı süvarisi olarak PKK’nın vereceği bölücülük nişanına çoktan hak kazanmıştır” diye konuştu.


Vampirler tutsak mı?


AKP’nin “İmralı canisinin gönlünü etmek” adına 4’üncü yargı paketini hazırladığını, KCK-PKK militanlarını serbest bırakmak için kanun tasarısını TBMM’ye gönderdiğini belirten Bahçeli, bunun karşılığında ise, PKK’nın elinde tutulan 16 kişinin bırakılmasının söz konusu olacağını kaydetti. Bahçeli, tutsakların bırakılması konusunda “İmralı canisi, aldığı tavizlerle ahlaksızlıkta sınır tanımamış ve Türk devletiyle PKK’yı aynı kefeye koyma pespayeliğine hayasızca sapmıştır. Ne zamandan beridir, Mehmetçiklerimizi, polislerimizi ve masum insanlarımızı gözleri dönmüşçesine katleden teröristler, insanlık suçu işleyen vampirler tutsak kabul edilir olmuştur? Başbakan Erdoğan buna ne diyecektir? Yoksa kendisi, şehide kelle, katile sayın dediği gibi, militanlara da tutsak mı diyecektir?” diye konuştu.

Anayasa süreci


Artık anayasa hazırlığı sürecine PKK ve “İmralı canisi”nin fiilen müdahil olduğunu ifade eden Bahçeli şunları kaydetti: “Bize göre Başbakan ve İmralı canisi arasındaki paslaşmanın özeti şu şekildedir; ver başkanlığı, al özerkliği, ver başkanlığı, al bağımsızlığı, ver başkanlığı, al anadilde eğitimi, ver başkanlığı, al Güneydoğu’yu. Başbakan Erdoğan’a göre, Türkiye’deki teröristler sınırdan ikinci bir ülkeye gittiği anda çöküş süreci fiilen başlayacaktır. Burada unutulan husus; terörist inlerinin ve kamplarının zaten çoğunlukla sınır dışında olduğu gerçeğidir.”

Milliyetçi düşmanlığı PKK tavsiyesi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Başbakan Erdoğan’ın istese de milliyetçi olamayacağını ifade ederken, Başbakan’ın “Türk’üm” diyemediğini, Türk bayrağını ağzına dahi alamayarak tıpkı yabancılar gibi “Türkiye bayrağı”nda karar kıldığını söyledi. Bahçeli, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, Başbakan Erdoğan’ın Türk milletine, Türklüğe ve Türk milliyetçiliğine karşı sergilediği “seviyesiz ve sadakatsiz üslubun”, son zamanlarda karşılaştıkları en çirkin, en katlanılamaz ve en kaba tavır olduğunu da ifade etti. Başbakan Erdoğan’ın ısrarla Türk milliyetçiliğini ayakları altına aldığını söylemeye devam ettiğini belirten Bahçeli, “Başbakan’a tüm kötü sözlerini aynen iade ediyor, iftiralarının selinde bir gün boğulmaktan kaçamayacağını iyi biliyor, milli değerlerimize tahammülsüz olan dilinin çok fazla uzadığını ikazla bildirmek istiyorum” dedi. Bahçeli, Başbakan’ın milliyetçiliği ayaklar altına almasının bir PKK tavsiyesi olduğunu ifade etti. Bahçeli, ” Türklüğü etnik bir seviyeye çekmesi yeni dostu İmralı canisinin temennisidir “ dedi.
yg.yenicaggazetesi
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)