Yolsuzluk batağına batan TOBB Başkan Vekili’nden Başbakan’a yalvaran mektup

Adsız

TOBB Başkan Vekili, Ankara Ticaret Borsası Başkanı ve Kredi Garanti Fonu Başkanı Faik Yavuz’un bilgisayarına “Kızlıl virüs” saldırı gerçekleştiren grup, yolsuzluk belgelerine ulaştı. Redhack’in yayınladığı belgelerde Ankara’da imar usulsüzlükleri ile haksız kazanç sağlanmış. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin de adının geçtiği Redhack’in yayınladığı belgelerde çarpıcı iddialar yer alıyor.

Araya tanıdık sokarak torpil yoluyla kadro almanın meşrulaştığını yayınladığı belgelerle gün yüzüne çıkarmakla kalmayan grup, şahıslar arasındaki mektupları da kamuoyuna sunuyor.

RedHack’in bir diğer ortaya çıkardığı belgenin konusu ise kurban bağışları. Bir kurbanın birden fazla kez kurban edilmiş gibi göstererek yolsuzluk uyguladıklarını açıklayan grup, konuyla ilişkisi olduğunu söylediği isimleri de gözler önüne serdi.

Yayınlanan belgelerde Faik Yavuz’un Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a mektup yazarak kendisini aklamasını istiyor.
RedHack açıkladığı mektupta Faik Yavuz’un şu sözlerini tırnak içine alarak özellikle yer verdi: Ben resepsiyonda Sayın C. Başkanımızın türbanlı eşinin protokolde yer alması için çabaladım, hep yanınızda oldum.
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)