Atatürk’te Birleşildi!

Atatürk’te Birleşildi!

Demokratik kitle örgütlerinin desteğini önemseyen, bu nedenle DKÖ ziyeretlerini sürdüren İzmir Barosu Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu; ADD İzmir Şubeleri eşgüdüm başkanlığını yürüten, ADD Bornova Şubesi Başkanı Doğan Aygen’in konuğu oldu.

Misafirlerini, dernek binası önünde yönetim kurulu üyeleriyle karşılayan Aygen, görüşmeyi toplantı salonunda sürdürdü.

Kendisi Yunanistan’da yaşayan Türk anne-babanın çocuğu olduğunu belirten Aydın Özcan, Atatürk’ün hemşerisi olarak O’nun, devrimlerinin, ilkelerinin ve bayrağın önemini çok iyi bildiğini belirtti. ADD’nin önemli bir görev üstlendiğini, seçilmeleri durumunda, ADD ve diğer demokratik kitle örgütleriyle birlikte emperyalizme karşı, ülke bağımsızlığını savunma mücadelesinin güç kazanacağını belirtti.

Doğan Aygen, ‘’Atatürk devrim ve ilkelerine, vatanın bölünmez bütünlüğüne, Cumhuriyete ve bayrağa sahip çıkanlara destek görevimizdir. Şubelerimizle iletişime geçerek, üyelerimizden ve dostlarımızdan Cumhuriyetçilere destek verilmesini isteyeceğiz’’ dedi.

Görüşme sonrası, günlük faaliyetlerini değerlendirmek için Alsancak’taki Altay Spor Derneği’nde bir araya gelen Cumhuriyetçi Avukatlar, Başkan Adayları Aydın Özcan’ın doğum günü olması nedeniyle, hazırlattıklar pastayı sundular.

Özcan, arkadaşlarının kendinden habersiz organizasyonu karşısında, oldukça duygulandı.
Toplantı, yenen pastanın ardından, bir sonraki gün yapılacakları belirlemek için devam etti.







Haber : Osman Gazi OKTAY
Fotoğraf : Süleyman AYDIN

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)