Cumhuriyetçi Avukatlar Halkla Birlikte!

Cumhuriyetçi Avukatlar Halkla Birlikte!

İzmir Barosu yönetimine aday Cumhuriyetçi Avukatlar Grubu, İzmir Fuarı içindeki Tenis Kulübü’nde genç avukatlara kahvaltı düzenledi.

Cumhuriyetçi Avukatlar Başkan Adayı Aydın Özcan, genç avukatların yaşadığı sıkıntıların, yönetime geldiklerinde baro olarak üstesinden gelinecek olanlarına çözüm sözü verdi.

Çok sayıda genç avukatın katılımıyla saat 10.00’da başlayan etkinlik,14.00’e dek sürdü.

İzmir Barosu’nun 25-26 Ekim tarihlerinde yapılacak olağan genel kurulunda yönetime aday Cumhuriyetçi Avukatlar, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği, 18 Ekim’de başlayıp, 25 Ekim’e kadar sürecek ‘’Basmane ve Çevresi Tarih, Kültür, Sanat ve Arkeoloji Günleri’’ etkinliğinin yürüyüşüne katıldı.

İzmir Agorası Kazı Evi önünde toplanan İzmirliler, Aziz Kocaoğlu’nun gelmesiyle; 16.30’da İzmir Büyükşehir Belediyesi Bandosu’nun çaldığı marşlar eşliğinde yürüyüşe geçti.

Özcan ve ekibini, etkinliğe katılan bürokratlar, siyasiler ve İzmirliler sevgiyle karşılayıp kucakladı.

Fotoğraf, resim, Basmane yazıları, karikatür ve kitap sergilerinin açıldığı etkinlikte; Haluk Işık’ın yazıp yönettiği ‘’Smyrna’dan İzmir’e 8500 Adım’’ adlı oyun, Agios Voukulos Kültür Merkezi’nde sergilendi.

Etkinlik açılışı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından, kültür merkezi bahçesinde yapılan bir konuşma ile yapıldı.

Aydın Özcan ve yönetim kurulu adayları, yaşamını yitiren avukat arkadaşlarının taziyesi için, Salihli’ye hareket ettiler.





Haber : Osman Gazi OKTAY
Fotoğraf : Özkan SUCUOĞLU

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)