Ateşi İzmir’den Yakacağız!

Ulusal Eğitim Derneği İzmir Şubesi yöneticileri, Birleşik Kamu İş Konfederasyonu’na bağlı Tüm Yerel Yönetim Çalışanları Sendikası İzmir 1No’lu Şube’yi (Tüm Yerel-Sen) ziyaret etti.

Şube Başkanı Dr. Hakan Kıran ve İdari Sekreter Bilal Altıner konuklarını memnuniyetle karşıladı.

Yöneticiler, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulundular. Dr. Hakan Kıran 2013 yılında kurulan sendikalarının çok kısa sürede uzun bir yol kat ederek üye sayılarını 10 bine ulaştırdıklarını, mevcut üye sayısının 1/3’ünü İzmir şubelerinin oluşturduğunu, çok kısa sürede üye sayılarını 2’ye katlayacaklarını belirtti.
Ülke ve sınıf çıkarlarını gözeten, doğru bir sendikal anlayışı temsil ettiklerini belirten Kıran, ‘’İzmir tarihin her döneminde üzerine düşeni yerine getirmiştir. İzmir’den yakılan ateş Anadolu’ya dalga dalga yayılacak, sendikamız yetkili sendika olacaktır’’ dedi.

Ulusal Eğitim Derneği İzmir Şubesi’nin, 13 Mart tarihinde, Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Cumbalı Sokak adresindeki Şımarık Fasıllı Meyhane’de vereceği dayanışma yemeğine katılacaklarını, birlikte mücadele ile zorlukları aşmanın kolaylaşacağını açıklayan yöneticiler, yapılan görüşmeden hoşnut ayrıldılar.




Haber : Osman Gazi OKTAY
Fotoğraf : Bilal ALTINER

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)