AvivaSA Emeklilik ve Hayat A.Ş. Personel Alımı


Reklam yüzü büyük olan AvivaSA 2016 yılına yeni çalışma arkadaşları aramaktadır. Birçok kişinin iş sahibi olmasını sağlayacak olan AvivaSA alımlarında önceliğini her zaman için deneyimli kişilere vermektedir. Emeklilik sektörünün özellikle ülkemizde çok gelişmesi ve önem verilmesi nedeni ile daha çok kişiye ihtiyaç duyan AvivaSA daha fazla kişi ile hizmet vermeyi hedeflemektedir.

AvivaSA personel alımı 2016 yılında kimlerle yapılacak diye baktığımız zaman karşımıza birçok ilan çıkmaktadır. Özellikle ilanlarında dikkat eden ve kişilerin iş sahibi olmasından çok daha kaliteli bir hizmet vermeyi hedef edinen AvivaSA internet üzerine 50’den fazla ilan vermiştir.

AvivaSA personel alımı 2016 yılında kimlerle ve hangi pozisyonlarla yapılacak diye baktığımız zaman da karşımıza aşağıda yer alanlar çıkmaktadır. Bu ilanlara bakarak kendinize uygun ilanları seçebilirsiniz.


– Teknik ve Gözetim Sorumlusu,
– Eğitim Uzmanı,
– Finansal Danışman,
– Tele Satış Uzmanı,
– Proje Yöneticisi,
– İnsan Kaynakları Yetkilisi,
– Destek Sorumlusu,
– Muhasebe ve Finans Sorumlusu,
– Operasyon İşlemleri Yetkilisi.

AvivaSA personel alımı 2016 yılında kimlerle ve nasıl yapılacak diye baktığımız zaman karşımıza birçok ilan çıkmaktadır. Her bir ilanını değerlendirecek olan AvivaSA alımlarında önceliğini her zaman için deneyimli kişilere verecektir. Alımlar ile ilgili olarak daha fazla bilgi almak ve başvuruda bulunmak isteyen adaylar aşağıda yer alan link adresini inceleyebilirler.

İlanlara ulaşmak için tıklayınız

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)