Beşiktaş patlamasındaki şüpheli kadının sırrı çözülemedi


Polis ekipleri tarafından, Beşiktaş Vodafone Arena Stadı’nın yanında aracı patlatan teröristlerin yanında bulunan fakat saldırıdan biraz önce araçtan inen kadın teröristin aramaları başlatıldı.

10 Aralık 2016 tarihinde Beşiktaş Vodafone Arena Stadı’nın hemen yanında gerçekleştirilen ve 39 şehit, 200’e yakında vatandaşın yaralandığı hain terör saldırısı hakkında kritik bir ayrıntı bulundu. Saldırıyı gerçekleştiren canlı bombalar ile bütün gün keşif yaptığı ve teröristleri yönlendirdiği belirlenen bir kadının güvenlik kamerası görüntüsünü tespit eden polis, her yerde didik didik bu kadını arıyor.

Bilgi Verdi ve Yolu Tarif Etti

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu tarafından tespit edilen PKK terör örgütü üyesi terörist Kadri Kılınç’ın kullandığı bomba yüklü oromobil Şişli, Beşiktaş ve Beyoğlu civarında sürekli olarak hareket halinde bulundu. Bu güzergahlarda saat 14.50 civarından akşam saat 20.00 civarına kadar keşif gezisi gerçekleştirdiler.

PKK terör örgütünün kırsal kesiminde terör faaliyetlerini yürüten Burak Yavuz ve Kadri Kılınç’a, henüz kimlik tespiti yapılamayan kadın şüpheli tarafından güzergahlar, stadyumun konumu ve polislerin beklediği noktalar tek tek tarif edildi.

Kadın Terörist İzini Kaybettirdi

Patlamanın yaşandığı gün saat 20.00 civarında teröristlerin Taşkışla Caddesi üzerindeki bir hamburger restoranının önünde araç ile durdukları belirlendi. Hala aranmakta olan ve kimliği henüz belirlenemeyen kadın teröristin o anda aracı terk ettiği, saldırının yapılacağı noktanın tersine doğru hareket ettiği ve bir süre civarda dolaştıktan sonra Maçka Parkına girdikten sonra ise izini kaybettirdiği belirtildi.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)