CHP'li Aydoğdu'dan tepki: Bu iftiraya nasıl ortak olursunuz???


CNN Türk, Güneş gazetesinin bugün manşetten duyurduğu iddiayı destekleyen bir haber yaptı. Habere göre, CHP'li Aykut Erdoğdu bir partiliyi kamp alanında dövdü. İddiaya tepki gösteren Aydoğdu, "Bu utanmazlığa nasıl ortak olursunuz??? Bu iftiraya nasıl ortak olursunuz??? Görüntüler ortada... Vicdansızlık etmeyin..." dedi.

AKP'ye yakın Güneş gazetesi CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun Çanakkale'de yapılan Adalet Kurultayı'nda içki içerek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun çadırını bastığını iddia etmişti. 

İddiaya tepki gösteren, iddiayı yalanlamıştı.

Güneş'in haberine benzer bir haber ise akşam saatlerinde CNN Türk tarafından yapıldı. Haberde, "CHP'nin Gelibolu'da düzenlenen 4 günlük kurultayına yaşanan bir skandal damga vurdu. İddiaya göre, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, bir gece sarhoş halde, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun kaldığı çadırına girmek istedi. Ama bir parti görevlisi tarafından engellendi. Bu tavıra sinirlenen Erdoğdu, parti görevlisini darp etti. Adının Cenk olduğu öğrenilen parti görevlisi hastaneden 17 günlük darp raporu aldı" denildi.

CNN'in haberine tepki gösteren Aydoğdu, "Bu utanmazlığa nasıl ortak olursunuz??? Bu iftiraya nasıl ortak olursunuz??? Görüntüler ortada... Vicdansızlık etmeyin..." dedi.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)