#Erdoğan: Bunlar Türkiye aleyhine kampanya yürüttüler


Denizli'de Ak Parti İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Almanya'daki vatandaşlarımıza hatırlatma yapıyorum. Almanya'daki seçimlerde birilerine ders vereceksiniz. Bunlar Türkiye aleyhine kampanya yürüttüler. Bunlara orada en güzel dersi vermelisiniz. Sen oyunu Türkiye'ye düşmanlık yapmayanlara ver" dedi.

"Birileri Ankara'dan  İstanbul'a yürüyor. Sen çok geç kaldın, çok. Biz partimizi kurarken, bu adalet  kavramı üzerine kurduk zaten."

Biz zayıf düşersek, Türkiye de zayıf düşer

"Öyle bir mücadelenin  içinden geçiyoruz ki ne ekonomide ne güvenlikte ne yatırımlarda ne uluslararası ilişkilerde hiçbir şeyi yarım bırakamayız. 15 Temmuz'da hep birlikte bir şey  gördük, ülkemizin ve milletimizin düşmanları, hem içerde hem dışarda, ne yapıyor,  pusuda bekliyor. Türkiye'nin en küçük bir zafiyet göstermesi halinde, üzerimize  çullanmak üzere el ovuşturanlara bekledikleri fırsatı, Allah'ın izniyle  vermeyeceğiz. Bunun için öncelikle bize, Ak Partililere çok büyük görev düşüyor.  Türkiye'nin kaderiyle AK Parti'nin kaderi, birbiriyle bütünleşmiştir bunu böyle  biliniz. Biz zayıf düşersek, Türkiye de zayıf düşer."

Almanya'daki Türk seçmenlere yaptığı çağrı

"Tabii rahatsız oldular. Hemen hop oturup hop kalkmaya  başladılar. Daha çalışacağız, gayret etmemiz lazım. Şu anda Avrupa'da bizi  dinleyen kardeşlerime sesleniyorum; demokratik hakkınızı sandıklarda en ideal  şekilde vermek suretiyle bir defa bunlara orada en güzel dersi vermelisiniz."

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)