Her adım bir umut... Steptember Projesi



Cerebral Palsy’li çocuklara umut olmak için harekete geçin!

9 Ülkede Milyonlarca Adım

Siz bugün kaç adım attınız? 

Ofis çalışanlarının çoğu için bu sayı, yaklaşık 3.000. Neden daha yükseği hedefleyip, o adımları iyi bir sebep için atmayasınız ki?

Steptember, daha aktif olmak için eğlenceli bir yoldur ve en önemlisi  bu sosyal faydaya dahil olmak ruhunuza iyi gelir. Steptember, Cerebral Palsy ile yaşayan çocuk ve yetişkinler için bağış toplanmasına ve farkındalık yaratılmasına yardımcı olur.

Steptember’da sistem nasıl çalışır?

1. 4 kişilik takım oluşturun ve maceranıza başlamak için online kayıt yaptırın.

2. 4 Eylül’den itibaren, adımsayarınızla günlük adım sayınızı takip edebilir, web sitesinden veya akıllı telefonunuzdan kişisel hesabınıza girerek adımlarınızı kaydedebilirsiniz.

3. Amaç, katılımcıların hem Cerebral Palsy’li çocuklar için bağış toplaması hem de Eylül ayı boyunca günde 10,000 adım atmasıdır. Bu adım sayısı, bütün kıtalardaki en yüksek zirveyi tırmanmaya eş değerdir.

4. Arkadaşlarınızdan, meslektaşlarınızdan ve aile üyelerinden, online bağışla size destek olmalarını isteyebilir veya kendi küçük yardım kampanyanızı başlatabilirsiniz.

5. Günlük adım sayınıza ulaşmak için tek yol yürümek değil. Koşabilir, bisiklete binebilir, yüzebilir hatta zaferinize doğru dans edebilirsiniz. Sistemde, engellilerin yapabileceği sporları da içeren, adımlara çevirebileceğiniz 40’tan fazla farklı aktivite bulunmaktadır.

Sadece bunu okuyarak bile, Cerebral Palsy’li çocukların hayatında fark yaratmak için ilk adımı atmış oldunuz. Geriye 9,999 adım kaldı!

Daha Fazla Bilgi İçin
https://www.steptember.org.tr/

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)