Fi dizisi 2.sezon 8.bölümü nefes kesti


Fi Çi dizisinin bu akşam yayınlanan 8.bölümü nefes kesti. Eti'nin kendini öldürmesinden sonra eve dönen Can Manay yaşananları Duru'ya açıklamaya çalışırken kafası Özge Egeli'nin anlattıkları ile karışan Duru ise Can Manay'dan kaçmanın yollarını arıyor. Dizi 8.bölümünde Duru'nun Can'dan kaçmak için yaşadığı paniği ve mücadeleyi çarpıcı sahneler ile seyirciye sunuyor. 

Bu arada Sadık'ta kendi iç hesaplaşmasını yapıyor ve Nadir Baltacı'yı kendi elleri ile öldürüyor. Sadık kendi ruhunu temizlerken Özge ile paylaştığı bilgilerin onun sonu olabileceğinin farkında değil. Çekimleri güzel yapılmış bir araba çarpışma sahnesi izleyeceksiniz. Dizi 8.bölümünde Can'ın arabası ile arabasına çarptığı Özge'nin durumu ne olacak bunu belirsiz bırakıyor. 

Tabi Can ile Duru'nun son sahne yukarıdan yere düşüşlerinin sonucu da gizemini koruyor. Bol ölüm ve aksiyonun yaşandığı 8.bölüm izleyenlerin soluksuz izleyeceği kamera çekimleri ile de süslenmiş. Yeni bölümünü heyecan ile bekleyeceğiniz Fİ Çi'yi Puhu TV'den izleyebilirsiniz.



Fi 2.Sezon 8.Bölüm İzle Fragman

Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)