Hepar 2 Şubat'ta meydanlarda!

Adsız

Hak ve Eşitlik Partisi hükümetin imralı canisi ile görüşme yürütmesine sıcak bakmadığını bir kaç haberde okumuşsunuzdur.
HEPAR 2 ŞUBAT CUMARTESİ GÜNÜ MEYDANLARDA!
Hak ve Eşitlik Partisi hükümetin imralı canisi ile görüşme yürütmesine sıcak bakmadığını bir kaç haberde okumuşsunuzdur.
Osman Pamukoğlu en son katıldığı halk tv programında. Bu sürecin ülkemize ve milletimize faydalı olmadığını ve gün geçtikçe maddi manevi kayıplarımızın artacağını belirtti. Programda pkk istediğini almadan silah bırakmaz Pamukoğlu, bu sürecin içinde olan herkesin bu işin vebali altında kalacağını söyledi.
Hak ve Eşitlik Partisi bu süreci olumlu bulmadığını bütün kamuoyuna duyurmak ve yaşanabilecek olumsuz gelişmeleri önceden vatandaşlarımıza anlatmak için büyük bir eylem organize etmeye başladı. Bu eylem için Sosyal medyada etkinlik oluşturan Hepar etkinlik metninde şunları yazdı.
TEMEL AMACI ÖZERKLİK OLAN VE TOPRAK BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ TEHDİT EDEN TERÖRİST BAŞI İLE PAZARLIĞA KARŞI BU YÜRÜYÜŞÜMÜZE BÜTÜN HALKIMIZI TÜRK BAYRAĞIMIZ ALTINDA BULUŞMAYA DAVET EDİYORUZ.
Bu bildiri ile sağduyulu herkesi bu eyleme davet eden hepar. 2 Şubat 2013 Cumartesi günü saat 15:00′te İstanbul Kadıköy’de eylemini gerçekleştirecek.
BU EYLEMİN ETKİNLİK SAYFASI LİNKİ AŞAĞIDADIR.
http://www.facebook.com/events/425558967513538/

Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)