Hepar: "İmralı süreci bir ihanettir"

Adsız
404893_242098992527904_1469256467_n


HEPAR Tire İlçe Başkan Yardımcısı Özlem Esra Dinçer, Parti’nin Genel Politikasını ve Türkiye’nin Son Günlerdeki İmralı Sürecini Değerlendirerek bir takım açıklamalarda bulundu.

HEPAR Tire İlçe Başkan Yardımcısı Özlem Esra Dinçer, Parti’nin Genel Politikasını veTürkiye’nin Son Günlerdeki İmralı Sürecini Değerlendirerek bir takım açıklamalarda bulundu.

Türkiye’nin büyük bir bölünme sürecine ve iç savaşın eşiğine gelindiğini ifade eden Dinçer, “AKP Hükümeti yıllardır planladıkları ihanet projesine İmralı görüşmeleri ile start verdi. PKK ile mücadeleler önce mütarekeye şimdilerde ise anlaşmaya dönüşme durumunda. Türk Milleti’nin onuru ve şerefi ayaklar altında. Ülkemizin iç savaşa doğru sürüklendiği gerçeği halktan saklanmaya devam etmektedir” dedi.

Özlem Esra Dinçer ; “BİZİ KİMSE LOZAN’DAN SEVR’E GÖTÜREMEZ”

Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bağımsız yaşamak, bilimin ışık olduğu, özgürce istediği inançta ibadet edebilmek için kurulan Cumhuriyet’te zor ve ateşten günler geçirdiklerini ifade eden Dinçer; “Bizi kimse Lozan’dan Sevr’e götüremez. Genel Başkanımız Osman Pamukoğlu’nun dediği üzere savaşa sebep olan budalalıkların haddi hesabı yoktur. Malatya Kürecik hem budalalık hem de ölüm kokusunun yayılmaya başladığı yerdir. Füze radar sisteminin bir oldubittiyle, bölgesel barış yerine tam tersi bir çıkar için kullanılması, bu ülkenin başına gelebilecek benzer senaryolardan biridir. Türkiye Cumhuriyeti Devleti Nato’dan çıkarak Nato’nun boyunduruğundan kurtulmalıdır. Aksi halde Türkiye en acı gerçekle yüz yüze kalacaktır” dedi.

4 Eylül 2008 yılında kurulan Hak ve Eşitlik Partisi’nin programında terör örgütü kuranlara, liderlik yapanlara ve katliama katılanlara idam cezasının geri getirilecek olduğunu vurgulayan Dinçer; “dağlar eşkiyadan, şehirler çete ve mafya bozuntularından 365 günde temizlenecek. 20 bin kişi eğiteceğiz. Seçme ve gönüllü askerler, 4–6 ayda eğiterek dağlık ve ormanlık bir bölgede 20 bin kişiye dört kola ayırarak bu sorunu 365 günde bitireceğiz fakat bitmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

İlk vazifelerinin bu topraklardan Türklüğü silmek isteyenleri, Türk topraklarından sileceklerini söyleyen Hepar Tire İlçe Başkan Yardımcısı Özlem Esra Dinçer; “Anayasa’dan Türklüğü kaldıracaklarmış. Kaldırın da görelim. Beğenmediğiniz Türklerin ülkesinde neden siyaset yapıyorsunuz o zaman” dedi.

Hak ve Eşitlik Partisi için güvenlik meselesinin halledilmesi zor olmadığını kaydeden Dinçer; “asıl mücadeleyi cehalet ve yoksulluğa karşı vereceğiz. Ekonomi, tarım ve sanayide tam bağımsızlık esastır. Milli kaynakları hızla devreye sokacağız. Ne zamanki tam bağımsızlıktan vazgeçilir, derece derece uşak ve yanaşma olursunuz” şeklinde konuştu.

Yerel Güç
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)