Afyonkarahisar Türkan SAYLAN'ını kaybetti



ACI KAYBIMIZ

Ceyhun Yeltekin ARISOY

AFYON, yaşadığı şehre ve yaşadığı cennet vatanımıza asil milletimize, çok faydalı bir değerini, çok değerli bir meleğini, asil bir anneyi, asil bir eşi, asil bir kardeşi, asil bir aile bireyini, vatan, millet, aziz şehit ve gazi sevgisini derinden yaşayan, bilinçli bir aydınını, eczacısını, çok sevilen, sayılan bir insanını kısacası her şeyini, biz AFYON ÇYDD' de olarak da hayatta en değerli varlıklarımızdan birini kaybettik, o melek Ceyhun Yeltekin ARISOY artık yok.

Acımız çok büyüktür dostlar, acımız derindir dostlar, her ölüm erken ölümdür ama bizim melek TÜRKAN SAYLAN' ımız bizi çok daha erken yetim bıraktı ve ateş her zaman düştüğü yeri daha da fazla yakar dostlar.
Hakkın rahmetine kavuşan Sayın; Ceyhun Yeltekin ARISOY’ un çok değerli eşi Sayın; Murat Arısoy'un, çok değerli çocukları Fırat ve Arda Arısoy'un ve ailesinin çok değerli tüm bireylerine, tüm sevenlerine, AFYON ÇYDD olarak baş sağlığı ve sabırlar dileriz yapabileceğimiz bir şey varsa kuş olur uçar geliriz. Ne yazık ki bu genç yaşta onu kaybettik. Yüce Allah’ tan gani gani, ışıklar içinde rahmet dileriz. Bizi sonsuzlukta, ölümsüzlükte, cennette hepimizi o masmavi gülen melek yüzüyle bekliyor artık.

Aydın ATATÜRK kadını Ceyhun Yeltekin ARISOY, ÇYDD derneğinin 1996 yılında AFYON şubesi kurucularındandır. Bu sayede AFYON çok büyük değer kazanmıştır.

Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacını güden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, ülkenin “çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkması” ülküsü için bilgi, beceri ve deneyim birikimiyle, gönüllü çalışan bir sivil toplum örgütüdür. AFYON’ da varlığı Sayın; Ceyhun Yeltekin ARISOY sayesinde olmuştur.

AFYON TÜRKAN SAYLAN' ını kaybetti !:....
AFYON ne yazık ki çok az olan çok az yetişen ATATÜRK kızını kaybetti !...
AFYON pırıl pırıl Cumhuriyet kadınının kaybetti !...
AFYON bilinçli yurttaşını kaybetti !...
AFYON Vatanının ve Milletinin çağdaş bir geleceği için kendini parçalayan bir YÜCE ATATÜRK Kadınını kaybetti !....
AFYON çok kaybetti çok !....
Başın sağ olsun AFYON
Başımız sağ olsun ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ !...
Başımız sağ olsun tüm şehidini, gazisini bilen ATATÜRKÇÜ Aydın insanlar !...
Sen hiç merak etme gözün arkada kalmasın. ÇYDD benim çocuğum gibi kapanmasını istemiyorum demiştin gideceğin içine doğmuştu sanki, bıraktığın eser hiç kapanmayacak, onu hep birlikte yaşatacağız sen merak etme, mekanın cennet olsun, nurlar içinde yat, ışıklar içinde yat, Allah senden razı olsun TÜRKAN’ ımız !……

(AFYON ÇYDD yönetim ve tüm üyeler)

ACI KAYBIMIZ
Ceyhun Yeltekin ARISOY


HASAN DURGUT - YÜCE TÜRK MİLLETİ - (TCHKD)

Yorum Gönder

1Yorumlar
  1. Allah rahmet eylesin !..Allah CEYHUN hanım ve onun gibi değerlerimizden razı olsun !...Ailesi ve tüm yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar dilerim !....

    YanıtlaSil
Yorum Gönder