Hayat kurtaran 5 makyaj ipucu!



Çılgın bir bakım ve güzellik partisine hazır mısın? Cumartesi gecesi programın ne bilmiyoruz ama bu Pazarı yakın kız arkadaşlarına ayırıp, güzellik sırlarınızı deşifre etmeni öneririz. Çünkü biz de bu partiye katılmak ve yalnızca yakın kız arkadaşlarınızla paylaşacağın 5 güzellik hilesini seninle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz!

Bu hilelerin gündelik hayatınızı kolaylaştıracağını garanti ediyoruz!

Sadece kızlar arasında: Hayat kurtaran 5 makyaj ipucu!
1. Göz kapaklarını daha kalkık göstermek istersen, kaş altlarına aydınlatıcı sürmeyi dene.

2. Eyeliner uygularken her zaman, başlangıç olarak kuyruğu çiz. Kuyruğa dönüştüreceğin çizginin hizası, alt kirpik dibinin dış kısmı olursa işin daha kolay olacaktır.

3. En sevdiğin rujun kırıldıysa dert etme. Bir çakmak yardımı ile kırılan rujunu hafifçe ısıt. Birbirine geri yapıştır ve soğuması için bir saat kadar buzdolabına koy. Kırılmadan önceki hali kadar güzel görünmese de aynı derecede kullanışlı olacağını garanti ediyoruz.

4. Kendi bronzerını kendin yapmak ister misin! Öncelikle bronz allığı toz haline getir ve bir kaba boşalt. Üzerine bir miktar bebe yağını ekleye ve karıştır. Hazırladığın karışımı, kozmetik marketlerde bulabileceğin boş plastik şişelere doldur. İşte bu kadar!

5. Daha genç görünen bir cilt içinse likit kapatıcılara yönel. Neden mi? Likit olmayan kapatıcılar ince çizgilerin arasına girerek, çizgilerin daha belirgin görünmelerine yol açabilir. Likit olanlar ise çizgilere daha az dolma eğilimi gösterirler.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)