Miran işin peşini bırakmıyor Kalbimdeki Deniz 6.bölümde neler olacak?


Kalbimdeki Deniz 6.bölüm fragmanı yayınlandı. 6.bölüm fragmanında mahalleli Deniz'e öfkeli! Kalbimdeki Deniz 5.bölümde ne oldu ve 6.bölümde neler olacak. İşte tüm detaylar.

FOX TV'de cumartesi akşamları yayınlanan, başrollerini Özge Özberk ve Kutsi'nin paylaştığı dizi yayınlandığı günden itibaren dizi sıralamasında zirvedeki yerini koruyor. 6.bölüm fragmanındaki gerilim dolu dakikalar, yeni bölümü bekleyenleri iki kat heyecanlandırdı!

KALBİMDEKİ DENİZ 5.BÖLÜMDE NE OLDU?

Fikriye'nin halkı kışkırtmasından dolayı halk Denizi ve ailesini linç etmek istedi. Bütün olanlardan habersiz işine giderken ayakkabıcı arkadaşı tarafından mahallelinin Deniz ve ailesini linç etmeye gittiğini duyan Mirat hemen olay yerine gelecek ama geç kaldığından dolayı Deniz, Ece hatta Diyar da sopadan nasibini aldı. Olaya el atan Mirat buna sebep olanın peşine düştü ve hesaplaşmasını gerçekleştirdi.

KALBİMDEKİ DENİZ 6.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

İşin altından Fikriye'nin çıksa da Miran bu işin peşini bırakmıyor. Mahalleli tarafından istenmeyen Deniz ve ailesi için yeniden yol görünüyor. Gideceği yeri olmasa da çocuklarının başına bir şey gelmesinden korkmasından dolayı evden ayrılacak. Peki Deniz ve ailesi nerede kalacak? Gururunu çiğneyip Hülya'nın evine mi yerleşecek?
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)