Dualarınız Kabul Olsun Beyler!


--- Kocaman , kocaman devlet adamlarımız şehit cenazelerinde boy gösteriyor ve acılı ailelere güya moral veriyorlar . Bu nasıl bir moral vermeyse , insanların acılarıyla adeta dalga geçiyorlar .

--- Söyledikleri sözlere kulak verelim , bakalım nasıl moral veriyorlar .

--- CB. Erdoğan, “ ne mutlu şehit ailesine “

--- Eski Başbakan A. Davutoğlu , gençlere “ sizlerin çehresinde şehitlik aşkını görüyorum “

--- Orman Bakanı , “ kendisinin de şehitlik şerbeti içmeye hazır olduğunu “ söylüyor .

--- Enerji Bakanı , “ benim amacım Allah nasip ederse şehit olmaktır “

--- Askerliğini bedelli olarak yapan Gençlik ve Spor Bakanı yardımcısı , “ Rabbim bize de nasip etsin , şehit olalım , dünya yaşanacak yer değil “

--- Yurt dışına asker gönderme teskeresi görüşülürken AKP grup başkanvekili meclis kürsüsünden “ yurt dışında şehit olmak en büyük şereftir “

--- Diyanet İşleri Başkanlığı , çocuk dergisinde “ şehit olmak ne güzel , keşke şehit olsam ! “ diye öykü yazıyor .

--- Beyler kendinize gelin, atraksiyonu bırakın. Bu millet sizi şehit ailelerini ziyaret edip , şehitlik mertebesinin çok güzel bir şey olduğunu anlatmanız , şehit tabutları başında Kur’an okumanız için değil (o işi görevli hocalar daha güzel yapar) , Anayasa’nın 17. Maddesine göre vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamanız için seçip o makamlara gönderdi .

--- Lütfen elinizi vicdanınıza koyup söyleyin (!) 14 senedir ülkemizde meydana gelen ve adeta kanıksanan bu katliamlar sırasında , sizler değil de başka bir parti iktidarda olsaydı , acaba siz ne derdiniz , nasıl davranırdınız? Onu söyleyin ve sizde ona göre davranın.

--- Ülkemizde çok sıklıkta canlı bombalarla katliamlar yaşanıyor, FETÖ’cü hainler darbe teşebbüsünde bulunuyor ama istihbarattan SORUNLU (!) M.İ.T’ in başındaki zat hala görevinin başında tutuluyor. Bunu hiçbir akıl, hiçbir mantık açıklayamaz. Burada nasıl bir sır perdesi var?

--- Türk Milleti’ne yaşattığınız bu acı günlerde söyleyebilecek tek sözümüz kalıyor. Allah, tez vakitte şehit olmanız için yaptığınız dualarınızı kabul etsin.

Ahmet Kudret Haker
ahmetkudrethaker@hotmail.com

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)