Rize'de Kaldırılan Atatürk Heykelini Adana'mızın En Güzel Yerine Koymak İstiyorum


Rize´de AKP´li Belediye Başkanının Atatürk heykelini kaldırılması tartışmaları gündeme damga vurmuştu.

Türkiye gündemine bomba gibi düşen Rize´de Atatürk Heykelinin kaldırılmasına Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanı Ömer Toprak ile CHP İl Yönetim Kurulu üyesi Saltuk Deniz, tepki göstermişlerdi.

Alanda açıklama yapan ADD Rize Şube Başkanı Ömer Toprak, "Bugün Rize için kara bir gündür" diyerek şunları söylemişti:

"Atatürk´ü, Cumhuriyet´i hedef alan bir çalışma eyleme dönüştürüldü. Rize´nin hafızasından Atatürk´ü silmeye çalışıyorlar. Biz Rizeliler olarak bu çalışmadan rahatsızız. Atatürk´ü kaldırarak yerine çay bardağı koymak istediler. Tepkiler üzerine bundan vazgeçtiler. Şimdi 15 Temmuz anıtı yapacaklar. Atatürk´ü silmek istiyorlar. Bu çalışma trafiği rahatlatma değil Cumhuriyet´e meydan okuma çalışmasıdır. Bu projeden derhal vazgeçilmelidir. Vazgeçilmezse Atatürk anıtını en kısa sürede tekrar yerine taşıyacağız. Bu projeyi hayata geçirenler gidecek Atatürk bu meydanda kalacak." Demişti.


Rize´de yaşanan olaylar sonrası Adana İli Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar Sosyal medya hesabı Twitter dan yaptığı paylaşımla Adana´mızın en güzel yerine koymak üzere istedi.

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar´ın Twitter Paylaşımı


Seyhan Belediye Başkanı olarak Rize´de kaldırılan Atatürk heykelini Adana´mızın en güzel yerine koymak üzere istiyorum.

´Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir´

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)