Uyuyan Hücreler


15 Temmuz darbe girişimi ve ondan sonra yaşanılanlar gösterdi ki FETÖ devletin ve milletin her kademesine yıllar yılı sabırla yerleşmiş. Kimi zaman siyasilerin desteği ile kimi zaman eline geçirdiği gücü arkasına alarak.
15 Temmuz sonrası bir çok kamu görevlisi FETÖ üyesi olmaları nedeniyle kamuyla ilişikleri kesildi (Her ne kadar kamudan atılanların içerisinde gerçek vatanseverler de varsa). Ne ilginçtir FETÖ’ye en çok desteği veren, ne istediler de vermedik diyen partiden kimsenin atıldığını henüz duymadık. FETÖ’ye en çok desteği sen vereceksin ama içinde hiç FETÖ’cü olmayacak. Yersen!!!

En son yasanan Rus büyükelçi suikastı da gösterdi ki devletin içerisinde FETÖ’nün uyuyan hücreleri hala mevcut ve her an harekete hazırlar. Suikast olayından sonra, suikastı yapan polisin hayatı araştırıldığında ortaya çıkıyor ki, bu vatan haini FETÖ üyesi. Nasıl oluyor da hükümet erkanına bu kadar yakın olan bir polis’in FETÖ’ye yakınlığı bu zamana kadar ortaya çıkarılamıyor. Illa birilerinin ölmesi mi gerekiyor gizli bağlantıların ortaya çıkması için… Ne yazık!!!

Devletin cevaplaması ve bir an önce halletmesi gereken soru, bu vatan hainlerinin en hızlı şekilde nasıl bulunup, hakkettikleri cezayı alacakları. Bugün Rus büyükelçisine silah doğrultan yarin kim bilir hangi yabancı, yerli devlet adamına, is adamına silah doğrultur…

Laco

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)