Osman Osman’dan Hemşeri Ziyareti…

Gümülcine’de faaliyet yürüten Derya Tour’un Sahibi, Turist Rehberi Osman Osman, Turizm Fuarı’na katılmak için geldiği İzmir’de, kendisi gibi Batı Trakyalı olan İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan’ı ziyaret etti.

Hemşerilerinin önemli görevlerde olmasından duyduğu memnuniyeti belirten Osman Osman, Aydın Özcan’ın Yunanistan’a geldiğinde kendisinin misafiri olmasını teklif etti. Birlikte fotoğraf çektirdi. Ziyaret sonrası, eşi Derya Osman ve fuardaki stantı paylaştıkları İbegalis Travel Agency’nin sahibi Andonis İbegalis’i alarak, Ulusal Eğitim Derneği İzmir Şubesi’nin misafiri olarak, İnciraltı’ndaki Kocaman’ın Yeri’ne geçtiler.

Geceyi organize eden ve katılımcıların hazırladıkları yiyecekleri pişiren ve dağıtımını yapan, Meral Oskan, Nurhan Gürhanlı ve Hülya Aykutlu Öztürk konuklarını memnun etti.

Ulusal Eğitim Derneği İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Nebil Gürhanlı, konuklarını tanıttı, Kendileriyle birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti belirtti. Kızının doğum günü nedeniyle hazırlanan pasta dağıtıldı.

Ulusal Eğitim Derneği’nin düzenlediği Balkan Turlarının değişmez rehberi, Osman Osman, eşi ve konukları kendilerine gösterilen Türk misafirperverliğine hayran kaldılar.

Gece’nin yıldızı, şüphesiz 5 yaşındaki Damla Mutlu’ydu. Oynadığı oyunlarla ve sıcakkanlılığı ile konukların kucağından inmedi.

Makedonya’nın incisi kabul edilen Ohrid ve Üsküp’te otelleri olan, dünyanın pek çok ülkesini gezen Andonis Begalis, böyle bir mekan ve ortam görmediğini belirtti. Katılımcılara, kendi misafiri olarak Makedonya’ya davet etti.







Haber : Osman Gazi OKTAY

Fotoğraf : Derya Osman

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)