İbrahim Tatlıses ile oğlu İdo'dan referanduma 'Evet' kampanyası


Rıdvan Dilmen'in referandum çağrısında 'Evet' kampanyasına ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses ile oğlu İdo'dan da destek geldi. İbrahim Tatlıses bu kampanyanın hemen ardından Sibel Can'a çağrıda bulundu.

Rıdvan Dilmen'in hemen ardından referanduma destek çığ gibi büyümeye devam ediyor. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, oğlu İdo'nun çağrısıyla 'Güçlü bir Türkiye için ben de varım, sen de var mısın Sibel Can' diyerek topu diğer bir tarafa attı.

Rıdvan Dilmen referandum için sosyal medyadan bir video yayınlayarak 'evet' kampanyası başlatınca olanlar oldu. Rıdvan Dilmen'in 'evet' akımını başlatmasından sonra bir destek de ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'den geldi. Kampanyaya yıldız futbolcular Arda Turan ve Burak Yılmaz ile ünlü şarkıcı Murat Boz'da daha öncesinde destek vermişlerdi.

Kampanya sosyal medyada büyük yankı uyandırınca bu duruma İbrahim Tatlıses'de sessiz kalmadı. Kendi sosyal medya hesabından çağrısını yapan İbrahim Tatlıses, "Güçlü bir Türkiye için ben de varım" dedi ve ekledi: "Sen de var mısın Sibel Can?" ifadelerini kullandı.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)