Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker '3-4 trilyon harcadım, eşinden boşanmazsa öldürürüm' demiş


Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ın, İstanbul'da 5 yıldızlı bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından tabancayla vurularak öldürülmesinin ardından konuyla ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.

Aker'in yakın çevresine "Ona 3-4 trilyon (milyon) harcadım, kimseye bırakmam. Eşinden boşanmazsa onu öldürürüm" dediği iddia edildi.
Aker'in yakın arkadaşı eski magazin gazetecisi Nurcan Sabur, Aker'in kendisine bu sözleri söylediğini belirtirken Akeri için "iki yıl önce hap içip intihar girişiminde bulundu, psikolojik sıkıntıları vardı" dedi.

Gazete Habertürk'ten Bülent İpek'in haberine göre Şaşmaz, Emel Sayın'ın yeğeni Nergis Mizanoğlu ile evliliğe hazırlanıyordu. Ancak çift, Şaşmaz askerdeyken ayrıldı. Daha sonra ilk evliliğini Nurşen Kocayaş ile Eylül 2011'de Londra'da yapan Şaşmaz, Kocayaş'tan Fethiye'de anlaşmalı olarak boşandı.

İkinci evliliğini 13 Eylül 2015'te Yasemin Adalı ile yapan Şaşmaz, ilişkileriyle ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: "Aile de olsak herkes birey. Eşim köklü bir ailenin kızı. İkimizin de ayrı iş ve varlıkları var. Ben teklif ettim evlilik sözleşmesi yaptık."

EŞİ 5 AYLIK HAMİLEYDİ

Acı olayın ardından Şaşmaz'ın daha önce hakkında  ‘Çocuk planımız olmasa beraber yaşamaya devam ederdik' dediği eşi Yasemin Adalı'nın 5 aylık hamile olduğu öğrenildi.
Çift, Kanlıca sırtlarında eşinin ailesine ait tanesi 30 milyon liralık 12 villalık evlerden birinde oturuyordu. En çok ekstra iş yapan sunuculardan biri olan Şaşmaz'ın da farklı yerlerde kendine ait 4 evi vardı. Şaşmaz'ın ayrıca tutkunu olduğu spor arabalardan oluşan bir koleksiyonu da mevcuttu.

‘BANA HİÇ ÖYLE BİR İLİŞKİDEN SÖZ ETMEDİ'

Nikâh şahidi ve yakın arkadaşı olan ünlü müzik yapımcısı Polat Yağcı da "Nerdeyse gece gündüz beraberdik. Evlendikten sonra ailesi ve işinden başka bir şeyi kalmamıştı. Bana hiç öyle bir ilişkisinden söz etmedi" dedi. 80'li yılların ünlü manken ve oyuncusu olan Filiz Aker'in 2 yıl önce de intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)