PTT sınavı için son hazırlıklarını tamamlıyor. İşte merak edilenler

PTT, 5 bin personel alımı yapacak haberleriyle birlikte PTT personel alımı sınavına başvuru yapan vatandaşlar şimdi PTT sınavı için geri sayıma başladı. Geçtiğimiz günlerde PTT sıanvı giriş belgeleri ve giriş yerleri açıklanmıştı. Şimdi adaylar PTT sınavı için son hazırlıklarını tamamlıyor. İşte merak edilenler...

PTT sınavı için çok kısa bir süre kaldı. PTT sınav giriş belgesi açıklandı. Sınav giriş belgelerine http://gazisem.gazi.edu.tr adresinden erişilebiliyor. GAZİSEM Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından yayınlanan sınav yerlerini öğrenerek sınav giriş belgesini edinmek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.


PTT SINAVI SAAT KAÇTA?

PTT sınavının saati ise şu şekilde; PTT personel alımı için gerçekleştirilecek sınav saat 10:00 da başlayacak ve 12:00 ile 12:30 da tamamlanacak.


HANGİ ALANLARA PERSONEL ALINACAK?

PTT Personel Alımı – Şirketimizin personel ihtiyacının karşılanmasını teminen yapılacak olan Avukat, Mimar, Mühendis (Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, İnşaat, Makine, Harita), PTT Uzman Yardımcısı, PTT Uzman Yardımcısı ( Hukuk, Endüstri Mühendisi, Mütercim-Tercümanlık), Tekniker (Bilgisayar, Elektrik-Elektronik, İnşaat, Makine, Matbaacılık, Teknik Ressam, Metal İşleri, Harita), Gişe ve Büro Görevlisi, Gişe ve Büro Görevlisi (Sigortacılık, Bankacılık, Pazarlama, Lojistik, PTT'de Çalışan Firma Elemanı), Postacı, Postacı (PTT'de Çalışan Firma Elemanı) yazılı sınavları, Gazi Üniversitesi tarafından yapılacaktır.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)