CHP'li Ensar Öğüt'ten Başbakan'a çok sert çıkış



Öğüt: CHP'yi ağzına alması için boy adsesti alması lazım"


CHP'li Ensar Öğüt'ten Başbakan Erdoğan'a çok sert yanıt Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 'silah bırakma' açıklamasını eleştirdiği CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, "Şerefli Türk askerine iftira atarak, kozmik odaya girip askerimizi onurunu inciten anlaşıyış, CHP'yi ağzına alması için boy adsesti alması lazım" dedi.

ERDOĞAN ÇOK KIZMIŞTI
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Batman'da "Terör örgütü tabii ki silah bırakacak ama silah güvenlik gücünün bir enstrümanıdır, onun tamamlayıcı bir unsurudur. Güvenlik gücü silahıyla dolaşır. Ne için? Mal güvenliğini, can güvenliğini sağlamak için, keyfi olarak değil. Bunu söyleyen de maalesef anamuhalefet partisinin bir milletvekili" diye konuşmasına Ardahan'dan karşılık veren Ensar Öğüt, "Sayın başbakan her ortamda partimizi ve şahsımızı yıpratmak için muhalefetin milletvekili 'Asker de PKK da silah bıraksın' dedi.

ASKER SİLAH BIRAKSIN DEMEDİM
Ben 'Asker silah bıraksın' demedim. Benim açıklamam şudur: 'Kürt sorunu barışçıl yollarla ve diyaloğla çözülür. PKK silah bırakıp, teslim olacak. Asker de siyasi otoriteyle yani hükümetle diyoloğa geçecek. Terör bittikten sonra doğal olarak silah bırakmış olacak. Terör bittikten sonra asker boş dağları mı bomba atacak? 'Silah tüccarlarıyla ortaklığınız mı var sayın başbakan? Şerefli Türk askerine iftira atarak, kozmik odaya girip askerimizin onurunu inciten anlayış CHP'yi ağzına alabilmek için boy abdesti alması lazım. Boy abdesti alacak ondan sonra da CHP ile asker arasına girecek. Bunu herkes bilsin. Türk Silahlı Kuvvetleri bizim göz bebeğimizdir "diye konuştu.

Ensonhaber

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)