MHP ve BBP'Li ülkücülerden 'tek çatı' çağrısı

"Güç Birliği" adı altında buluşan iki partinin mensupları, birleşme çağrısında bulundu

MHP ve BBP’de çeşitli görevlerde bulunmuş ve halen bu görevlerini parti içerisinde yürüten ülkücüler, dün “Güç Birliği’’ adı altında Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

MHP İstanbul Milletvekili Atilla Kaya, MHP eski İstanbul İl Başkanı Halil Atmaca, BBP eski İstanbul İl Başkanı Kazım Ayaydın, BBP eski İstanbul İl Başkanı Bahtiyar Çelik ve Yusufeli ülkücülerinin temsilcisi Davut Haskılıç’ın da katıldığı toplantıda ülkücülerin aynı çatı altında siyaset yapmaları için çağrıda bulunuldu.

BÜTÜNLEŞME DAVETİ
MHP Milletvekili Atilla Kaya, “Bu davaya gönül vermiş bütün arkadaşlarımızı partimize bekliyoruz” diye çağrıda bulunurken, BBP eski İstanbul İl Başkanı İsmail Türk, “Bu seçimlerde oylarımız MHP’yedir” karşılığını verdi.

Toplantıdan sonra yapılan açıklamada “Ülkemiz siyasi bir karmaşıklığa sürüklenirken Türkiye sevdalısı Ülkücülerin dağınık olmasına kayıtsız kalamayız. Taşın altına elimizi koymalıyız” denilerek şu çağrıda bulunuldu: “Gün birlik ve bütünleşme günüdür. Vicdan sahibi, sorumluluk sahibi her Ülkücü görevi ne olursa olsun vebal altındadır. MHP, BBP ve diğer ülkücü kuruluşlardaki Milliyetçi Ülkücü Alperenleri, milletin ve devletin bekası için dağınık haldeki milli güçleri birleşmeye, bütünleşmeye davet ediyoruz.”

Habertürk

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)