Terörü bitirelim analar ağlamasın


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Başbakan’a çağrı: Terörü bitirecek “yol haritası”nı Meclis’e sunduk. Bu olaya noktayı birlikte koyalım!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdardoğlu, terörü bitirecek yol haritasını Meclis Başkanı’na sunduklarını açıkladı. Manisa İl Kongresi’nde konuşan Kılıçdaroğlu, “Sayın Başbakan’a da gideceğim, artık analar ağlamasın” dedi.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi: Balıkesirli anne elimden tuttu, bırakmadı ‘Terörü bitirin’ dedi. Ankara’daki şehit binbaşının babası ’Niye önlemiyorsunuz’dedi. Çorum’da şehit babası öyle. Söz verdim; Sayın Başbakan’a da gideceğim.


Terörü birlikte bitirelim
artık analar ağlamasın
Manisa’da partililere seslenen CHP lideri Kılıçdaroğlu, terörü bitirecek yol haritasını Meclis Başkanı’na sunduklarını belirterek bu çağrıyı yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdardoğlu, terörü bitirecek yol haritasını Meclis Başkanı Cemil Çiçek’e sunduklarını belirterek, “Sayın Başbakan’a da gideceğim, artık analar ağlamasın” dedi. CHP Manisa İl Başkanlığı’nın Atatürk Spor Salonu’nda yapılan kongresine katılan Kılıçdaroğlu, büyük coşkuyla karşılandı. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in de katıldığı kongrede partililere hitap eden Kılıçdaroğlu, siyasete kendisi için değil, halk için girdiğini söyledi. Türkiye’nin barış içinde yaşaması içtin siyaset yaptığını, kendisini topluma adadığını ifade eden Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu: “Biz kim olursa olsun, kimliği, inancı ne olursa olsun bu ülkede yaşayan herkesin barış içinde aşamasını istiyoruz. Bunu sağlamak için yola çıktık. Bu ülkede hepimiz dostluk, barış içinde yaşayacağız, bağımsız Türkiye için çalışacağız. Bizim ülkemiz, kin ve nefreti değil, barışı savunan bir ülkedir. Komşuları ile huzur içinde yaşayan, kimseyle kavga etmeyen, dünyada saygınlığı olan ülke olmalıyız. Yeni Cumhuriyet Halk Partisi ülkede düzeni değiştirmek için yola çıkan partidir.”

Umudu yeşerteceğiz
Kılıçdaroğlu, partisinin iktidarında terörün biteceğini, bunun için yol haritalarının da hazır olduğunu ve halkın bu yöndeki beklentisi nedeniyle bunu TBMM Başkanı’na sunduğunu, Başbakan Erdoğan’a da vereceğini dile getirerek, “(Analar ağlamasın, terörü bitirin) dediler. Bu halk, senden bunu istiyor. Söz verdim, çözümün yol haritasını verdim Meclis Başkanı’na, Başbakan’a da vereceğim. Terörün bitmesi için gel beraber yapalım, bu ülkede artık analar ağlamasın diyorum. Barışı, huzuru, bereketi sağlayacağız, bu ülkede umudu yeniden yeşerteceğiz” diye konuştu.

Önce işsizliği yen
Memur zamlarını da eleştiren Kılıçdaroğlu, “Bu zamla memur zor geçiniyor. Çiftçi, emekli, işçi öyle... Sonra üç çocuk istiyor. Önce işsizliğe çözüm getirsin, sonra üç değil, beş çocuk da yaparız” dedi. Kılıçdaroğlu, Manisa’dan sonra Uşak’a geçerek, partisinin İl Gençlik Kolları Genel Kurulu’nda konuştu. Toplantıda partiye katılanlara rozetlerini de takan Kılıçdaroğlu, daha sonra özelleştirme kapsamındaki Uşak Şeker Fabrikası’nda incelemelerde bulundu.


Yeniçağ
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)