Teröre Karşı Yekvücut Olalım...




Sivil Memurlar Sendikası İzmir Şube Yönetimi adına Başkan Murat ÖZTÜRK, terör ile ilgili ‘’Terörü ve terörist eylemleri şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Emperyal güçlerce devreye sokulan terör örgütleri, kanlı yüzlerini bu kez Ankara İnönü Bulvarı Dikmen Caddesi Merasim Sokak'ta gösterdi’’ dedi. Öztürk, Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan servis araçlarına düzenlenen hain saldırıda, asker ve sivil memurlardan 28 arkadaşlarının hayatını kaybettiğini (13’ü sivil memur olmak üzere), 61 mesai arkadaşlarının ise başta (Gülhane Askeri Hastanesi (GATA), olmak üzere Ankara’daki çeşitli hastanelerde tedavi gördüklerini söyledi.

Sivil Memurlar Sendikası Genel Merkezi ve Ankara Şube Başkanlığınca; acilen “”Olay Yeri Yardım Ekibi” kurulduğunu belirten Öztürk, yaralı olan mesai arkadaşlarımız için her türlü yardımına hazır olduklarını açıkladı. Türkiye’nin dört bir tarafında çalışan 52.000 sivil memur/işçi arkadaşlarının, hayatını kaybedenlerin yakınlarına ve yaralananlar için her türlü desteğe hazır olduklarını söyleyen Öztürk, her geçen gün artan hain terör saldırılarını lanetliyor; yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız toprakta nifak tohumları ekmeye çalışanları kınadıklarını söyledi.

‘’Terör olaylarına karşı milletçe verilecek en güzel cevap; birlik ruhu içerisinde, ortak akıla dayalı olarak teröre, terör örgütlerine ve kirli odaklara karşı yekvücut olduğumuzu göstermek gerekir’’ diyen Öztürk, insanlığa karşı yapılan bu eylemi lanetledi. Halkımızın, oynanan bu kirli oyunu, bozacak güçte ve dirayette olduğunu belirten Öztürk, ‘’Ülkemiz üzerinde hain hesapları olanlar; anaların, eşlerin, çocukların gözyaşlarına aldırmadan masum insanların canına kıyanlar, bizim birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi ve sabrımızı sınamasın’’dedi.

Öztürk sözlerini, hain saldırıda şehit olan arkadaşlarına rahmet, ailelerine, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri camiasına başsağlığı, yaralı olarak tedavi görenlere acil şifalar dileyerek bitirdi.

ŞEHİT OLAN MEMURLAR, AYSEGUL PURNEK, SEDAT DURGUN, MUSTAFA HALİLOGLU, MERYEM YİLMAZTURK, MUSTAFA KUCUK, ORCUN MUNYAS, FİGEN GUNDUZ, FEVZİYE KAYİS, MEVLUT OKSUZOGLU, GUNER ALTUNOK, FİLİZ KOCAK, YILDIZ DEMİRTAŞ VE MUAMMER KOSACİ

Haber : Osman Gazi OKTAY

Yorum Gönder

1Yorumlar
  1. Allah rahmet eylesin. Teröre karşı tek yürek, tek vücut.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder