Muharrem İnce, "Haddini bileceksin"


Muharrem İnce'den BDP'li vekillere sert sözler!

TBMM'de CHP ile BDP arasında yaşanan sert tartışmaya Muharrem İnce'nin sözleri damga vurdu.

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, BDP'li Altan Tan'ın Kemalist diktatörlük sözlerine sert yanıt verdi.

"ALTAN TAN'IN SÖZLERİNE İTİBAR ETMEMEK LAZIM"

Altan Tan'ın ardından söz alarak kürsüye çıkan Muharrem İnce: "Bu Meclis'te Diyap Ağalar da var Altan Tan'lar da var. Bu olacak Altan Tan'ın sözlerin itibar etmemek lazım, Diyarbakır'da çıkan kemiklerle ilgili Meclis'te basın açıklaması yaptı. Ama şimdi Adli Tıp Raporu'na göre 100 yıllık kemiklermiş bunlar ve yarısı hayvan kemiği çıktı." dedi.

"HADDİNİ BİLECEKSİN"

Sözlerine devam eden İnce, BDP sıralarına dönerek şu ifadere yer verdi: "PKK kontenjanından milletvekili olacaksın, geleceksin Atatürk'ün Meclisi'nde hakaret edeceksin. Haddini bileceksin, haddini bileceksin... Kimsin sen Atatürk'ün Meclisi'nde bunu konuşacaksın. Önce Tahran'a bakacaksın, Bağdat'a bakacaksın, Şam'a bakacaksın, Kahire'ye bakacaksın ondan sonra Ankara'ya bakacaksın. Burada Cumhuriyet düşmanlarının işbirliğimi olacak, burada Cumhuriyet düşmanlığı işbirliği yapamaz. Burada Atatürk Meclis'i kurmasaydı, siz milletvekili mi olurdunuz? İngilizlerin gölgesinde sığır çobanı olurduk hepimiz."

"SAVAŞ OLDU DA GELMEDİLER Mİ"

Sözlerine Mehmet Akif'in arkadaşına yazmış olduğu bir mektubu okuyarak devam eden Muharrem İnce, BDP'li vekillere yönelik eleştiri dozajını artırararak: "Hakkari'de Siirt'te büyük savaşlar oldu da Yalovalılar, Balıkesirliler gelmedi mi buraya." sözlerine yer verdi.

Yurt
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)