Zeki Sarıhan’la Fuarın Son Günü…


Ulusal Eğitim Derneği Onursal Başkanı Zeki Sarıhan, 21. İzmir Tüyap Kitap Fuarı’nda kitaplarını imzalamayı sürdürüyor.

İzmir Kültürpark içerisindeki Salon 1/A, 511 nolu ‘’Öğretmen Dünyası’’ standında konuklarıyla sohbet de eden Sarıhan, fuarın son günü olan 24 Nisan’da da dostlarıyla olacak.

Konak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yunak, Eski Manisa Milli Eğitim Müdürü Mehmet Hekim,Kıyı Ege Gazetesi Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Aslı-Çağdaş Can, düzenlediği kültür etkinlikleriyle Milas’ın tanınmasına önemli katkısı olan, Oyun Yönetmeni Ersin Yeniceli, öğretmenini görmek için birkaç aylık kızı ile gelen Hülya Demirel, Alevi-Bektaşi Derneği Buca Şubesi Başkanı Beyler Bingöl ve eşi Eski CHP İl Yöneticisi Züleyha Bingöl, canlar canı Emekçi Süleyman Aydın ve İsmail Ataç, Avusturya’dan Erol dostun telefonla bize yönlendirdiği arkadaşı ve oğlu, görevli arkadaşların açlığını düşünerek yiyecek getiren Seval Oskan ve Öğretmen Dünyası temsilcisi Nezih Yaşar Bor, Milli Kütüphane Vakfı Başkanı Ulvi Puğ konuklardan bazılarıydı.

Kitap fuarının önümüzdeki yıl da İzmir Kültürpark içerisinde olması, Gaziemir’deki yeni fuar alanına taşınmaması katılımcıların genel istemidir.

Ziyaretçi sayısı ve satışların, önceki yıllara göre düşük olduğunu belirten katılımcılar, 22. İzmir Tüyap Kitap Fuarı’nın Gaziemir’de yapılmasında; durumun daha da kötü olacağını belirtmekteler.






Haber : Osman Gazi OKTAY

Fotoğraf : Özkan SUCUOĞLU

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)