Önce şerefsiz dedi, şimdi de namert diyor

Adsız

Oslo’da PKK ile gizli görüşme yapıldığını iddia eden muhalefete “Teröristlerle görüşen şerefsizdir, bu yalanı söyleyen, ispat edemeyen de şerefsizdir” sözleriyle tepki gösteren Başbakan Tayyip Erdoğan, bu kez “namertlik”le suçladı. Eskişehir’in Sarıcakaya, Sivrihisar ve Çifteler ilçelerinde halka hitap eden Erdoğan, “Çözüm sürecinde başarıya ulaşacağız diye çılgına döndüler, terörle ilgili olarak başarıya ulaşacağız diye çılgına döndüler. Anamuhalefet de yavru muhalefet de kuduruyor. Niye, bu iş bitecek diye. Bu ülkede huzur olacak diye, bu ülkede istikrar olacak diye, refah olacak diye çılgına dönüyorlar. Onlara rağmen istikrar, onlara rağmen güven, onlara rağmen huzur, onlara rağmen mutluluk bu ülke var ve daha da artacak” dedi.


Belgesini ortaya koy


Vatandaşlara, “Terörle mücadelede bizi yalnız bırakmayın” diyen Erdoğan, “Çıkıyor bir tanesi, Bursa’da ’teröristbaşına ne vadettin’diyor. Ben de Sarıcakaya’dan diyorum ki burası kuruluşunda Osmanlı’ya destek vermiş bir yer, beyefendi böyle bir iddianın içinde olduğuna göre, bu iddiayı açıklamak durumundasın. Açıklayamazsan namertsin. Çünkü müfteri olarak bir yere varılmaz. İftiralarla bir yere varılmaz. Siyasetçiye yalan yakışmaz, iftira yakışmaz. Bir şey biliyorsan belgele, ortaya koy” diye konuştu.
Vatandaşlara, “Terörle mücadelede bizi yalnız bırakmayın” diyen Erdoğıan, şunları söyledi: “Çıkıyor bir tanesi, Bursa’da ‘teröristbaşına ne vadettin’ diyor. Ben de Sarıcakaya’dan diyorum ki beyefendi böyle bir iddianın içinde olduğuna göre, bu iddiayı açıklamak durumundasın. Açıklayamazsan namertsin. Çünkü müfteri olarak bir yere varılmaz. İftiralarla bir yere varılmaz. Siyasetçiye yalan yakışmaz, iftira yakışmaz. Bir şey biliyorsan belgele, ortaya koy. İşimiz çok. El ele vereceğiz. Daha güzel şeyler yapacağız. İnşallah barışı egemen kılacağız ülkemizde. Terör belasına inşallah son vermek üzereyiz, onun gayreti içinde çalışıyoruz. Siyasetiyle, güvenlik güçleriyle el ele bu mücadeleyi sürdürüyoruz. Bu mutluluk içerisinde bizim bu çözüm sürecimizi engellemeye gayret edenler var, onun önüne dikilenler var. Siyasette dikilenler var, medyada dikilenler var, içeride var, dışarıda var, sermaye çevrelerinde de dikilenler var.”
yg.yenicaggazetesi
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)