Boğaz'ın altından yürüyen ilk Türkler


Marmaray'ın ilk gününde sabah saatlerinde kısa süreli elektrik kesintisi yaşandı. Yolcular tramvaydan inerek rayların kenarındaki yükseltiden yürüdüler.

Marmaray'ın ilk gününde sabah saat 08.15 sıralarında elektrik kesintisi yaşandı. Kesinti nedeniyle sefer yapan tramvay rayda kaldı.

Yolcular inerek rayların kenarındaki yükseltiden yürürken o anlar bir yocu tarafından görüntülendi. Kesinti yaklaşık 3 dakika sürdü. Kesinti sırasında siren çaldığı duyuldu. Arızanın giderilmesinin ardından seferler normale döndü.

Yolculara Sirkeci sürprizi

Marmaray'ın Sirkeci Durağı'nı pas geçmesi nedeniyle bazı yolcular Üsküdar'da inmek zorunda kaldı. Yapılan anonslarda daha kaliteli hizmet için trenlerin bir süre Sirkeci'de durmayacağı belirtildi.

Öte yandan Üsküdar İstasyonu'ndaki yürüyen merdivenlerden birisi aşırı yoğunluk nedeniyle kısa süreli arıza yaptı. Merdivenlere binen onlarca yolcu arıza nedeniyle yolun yarısında kaldı. Merdiven çalışmayınca vatandaşlar yürüyerek çıkmak zorunda kaldı. Merdivenlerin ortasında kalan bir kadın yolcu ise dakikalarca merdivenleri çıkmak için uğraştı.

Cumhuriyet
Tags

Yorum Gönder

1Yorumlar
  1. Adnan Oktar hocaefendileri büyük insanı bu konuda ne yorum yapar acaba

    YanıtlaSil
Yorum Gönder