Çağdaş Görmeyenlerin Yeni Yönetimi


Çağdaş Görmeyenler Derneği Genel Merkezi, 13. Olağan Genel Kurulu’nu, Merhum İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Piriştina’nın kendilerine satın aldığı Yıldız Mahallesi 441 Sokak No:17/A adresindeki binasında yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun yaptırttığı tadilat ve düzenleme sonucu, 100 kişilik bir Toplantı Salonu’na kavuşan dernek üyeleri, genel kurullarını kendi salonlarında yapma mutluluğu yaşadılar.

Mustafa Kemal Atatürk ve engelli mücadelesine katkı sunanlar için yapılan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’mızın söylenmesi ardından; Başkan Ahmet Ufuk Özen açış konuşmasını yaptı.

Divan seçimine geçildi. Ahmet Cantürk Divan Başkanlığına, Nursel Özdemir Divan Başkan Yardımcılığına, Mehmet Yurtsever ve Osman Gazi Oktay yazmanlıklara önerildi. Başka öneri olmadığından divan bu şekilde oluştu.

Genel kurula Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş çelenk, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar telgraf gönderdiler.

Gündem okundu. Gündeme eklenecek madde teklifi olmadığından; gündem yönetimin belirlediği şekliyle oluştu.

Yönetim, denetim ve mali raporlar okundu. Üyelerin lehte ve aleyhte yaptığı konuşmaların ardından, raporlar oy çokluğu ile aklandı.

Yeni hazırlanan tüzük, madde madde okunarak oylandı. Oy birliği ile kabul edildi.

Yönetim, denetim, disiplin üst kurul delegelerinin seçimine geçildi. Erdal Akgüney ve Ahmet Ufuk Özen başkanlığında iki liste verildi.

140’a yakın üyenin katıldığı genel kurulda 129 üye oy kullandı. Yapılan sayım sonunda 2 oy geçersiz olmak üzere, A. Ufuk Özen’in listesi 78, Erdal Akgüney’in listesi 49 oy aldı.

Yönetim Kurulu
1- A. Ufuk Özen
2- Celil Urhan
3- Ercüment Ekrem Davran
4- Mehmet Aktaş
5- İbrahim Ulaş Ergin
6- Müjgan Bilgen Özen
7- Selim Gölge
8- Savaş İpek
9- Safiye Göçen
Denetleme Kurulu
1- İsa Yıldırım
2- Fatih İyibaşlar
3- Yusuf Gülmez
Disiplin Kurulu
1- Cafer Tüzün
2- Kaya Sertkaya
3- Dudu Yıldırım olarak belirlendi.





Haber ve fotoğraf : Osman Gazi Oktay

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)