‘Cambaza Bak!’ Oyunu !


Bizi ‘sandık’lara koydular , Marshall yardımını ağzımıza tıktılar, NATO ile mührü vurdular, AB havucuyla güttüler.

Amaçları SEVR’di, yüz yıl önceki parçalanma modeli!

İşte şimdi oradayız!

Urfa’dan haberler geliyor… Türkmenler can derdinde, PKK baskısı o kertedeki, cellatlarına sığınıyorlar! ‘Burada iki parti var’ diyor bir kardeşim. ‘Biri BDP diğeri AKP. Urfa BDP’ye giderse can tehlikesi başlayacak yani ÖLÜM! O nedenle SITMA’ya yardım ediyoruz.. Bari AKP kazansın diyoruz! Düştüğümüz durum ruh sağlığımızı sıfırladı!’ Ağlıyor!

‘Ne asker kaldı buralarda’, diyor ‘Ne de güvenecek devlet kurumu! Yalnızız!’ Cellatlarına oy toplamak için çalışıyor! ‘Çare sensin’ diyorum! ‘Müşahhas (somut) değil!’ diyor!

MHP Diyarbakır Dicle belediye başkan adayı, canına tehdit alarak BDP’den aday yapılıyor!

CHP’den bir aday, oğlunun canına tehdit gelince AKP’ye geçiyor!

Abdullah Öcalan’ın bir gün Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gireceği söylentileri kulağımıza üflenmedi mi? İşte o gün yaklaşıyor!

Yeni ‘Demokratikleşme’ paketi, eşbaşkanlık sistemini getirdi…KATİL’in SİYASİ LİDER olmasına az kaldı! PKK basını her gün bunu yazıyor…‘Genelkurmay Başkanı ve bazı subaylar’ ‘af’fa uğrayacak, eş zamanlı olarak PKK partisi eşbaşkanı KATİL, sessiz sedasız bir ‘eve’ taşınacak!

Basında her gün ‘Kürdistan özerkliği’ konuşuluyor! Kulaklarımız alıştı bile! Yavaştan, batının büyük illerinde çatışmalar başlıyor! İstanbul’da İzmir’de Ankara’da paçavralı, Molotoflu bir hareketlilik var… İzmir Urla’da PKK ASKER yaralıyor! Protesto eden halkı ölümle tehdit ediyor!

Dün petrol denizi üzerindeki Batman’da, 2. İsrail’e yol döşeyen Molla Mesut Barzani için Kürtçe mevlüt okutuldu! Hüda-Par, Hak-Par, Demokrat Kürt derneği ve Mazlum Der Barzani’ye duacı oldu…
Ve bugün 3 Mart! Hilafetin kaldırılışının 90. Yıldönümü! 1924’den 2014’e kadarmış ömrü! Aynı gün 3 Mart 2014’de yasa yok edildi… Artık Hilafet Devri!

3 Mart Tevhidi Tedrisat / Eğitimin Birliği yasası’nın da 90. Yıldönümü… Ve bugün 3 Mart 2014 Atatürk’ün eğitim yasası da tarihe gömüldü.

3 MİSAKI MİLLİ yani 3 MİLLİ YEMİN vardı… MİLLİ EKONOMİ’ye, Marshall yardımı ile veda ettik! MİLLİ SAVUNMA’ya NATO’ya girince MİLLİ EĞİTİM’e ise ‘demokratikleşme paketi’yle EL FATİHA dedik!

Artık bu topraklarda farklı dil ve lehçelerde sınıflar ve okullar açılacak. Kürtçe, Çerkezce, Lazca, Rumca isimler Türkçe adların yerini alacak. İsteyen istediği dilde savunma ya da seçim propagandası yapacak! Ceza kanunu 222. Maddesi yürürlükten kalktı. Türk harfleri tamamen yasal korunmadan uzak!

Ölümden kaçanlar cellatlarına sığınıyor! PKK’nın Silahlı gücü karşısında siniyor. Türk Silahlı Kuvvetleri bağlı, Terör serbest! 2 gün önce Şırnak’ta saldırı altında olduklarını bildiren subaya VALİ, müdahale izni vermiyor.
Tarih gösteriyor ki Sıtma ya da ‘ağır ölümü’ kabul etmeyecek olanlar var! Tarihin öyle ‘emirleri’ vardır ki, insan kitlelerinin derin uykularını kaçırır. Sabrın sonu ‘selamete’ yani ‘barış’a değil, cehennem ateşine doğru yol alınca, celladına aşık, ya da uykuda, herkes içgüdüleriyle başbaşa kalır! İlk içgüdü HAYATTA KALMAKTIR!… Olur da Türk milleti 1919 tarzı milli kuvvetler yolunu denerse diye NATO / GLADYO hazırlıkları yapılmaktadır!

Tüm bunlar olurken birden kafamıza ses bantleri yağıyor! AKP’li zevatın hırsız olduğunu yeni mi öğrendiniz!? Bu bir şey değil, Güneydoğu ‘Özerkliğe’ adım adım yürürken seçime bir hafta kala ‘skandal haber’ yağmuruna tutulacağız… Biz ayakkabı kutularındaki dolarlar, ve başbakanın para dağıtım ağını konuşurken, birileri SEVR’e duble yol döşüyor!

Acaba gerçek olduğunu uzun zamandır bildiğimiz bu ses kayıtlarının, ortalığa dökülmesi, Türkiye’nin bölünmesini mi kapatıyor?!

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)