Rusya'nın çift ekranlı akıllı telefonu #YotaPhone 3 tanıtıldı

Bir süredir gündemde olan Rusya'nın çift ekranıyla dikkat çeken akıllı telefonu YotaPhone 3 artık resmi. İşte YotaPhone 3 hakkındaki tüm detaylar!

Rus telefon üretisici Yota, çift ekrana sahip akıllı telefonlarıyla bir süredir pazarda adından söz ettiriyor. Şimdi ise firma 3. Nesil akıllı telefonu YotaPhone 3 ile karşımızda.


Çift ekranlı YotaPhone 3 özellikleri

İlk modelinden bu yana çift ekranla gelen YotaPhone, bu konudaki iddiasını devam ettiriyor ve arka tarafta e-ink ekran kullanmaya devam ediyor.

Telefonun ön yüzünde Full HD çözünürlüğe sahip 5.5 inç büyüklüğünde AMOLED bir ekrana yer verilen akıllı telefonun arka tarafında ise 5.2 inç büyüklüğünde e-ink ekran yer alıyor. Güç tüketimini en az seviyede tutan bu e-ink ekran bu sefer 3 farklı kapasitif butonla da desteklenmiş.

Teknik detaylara baktığımızda ise YotaPhone 3’ün sekiz çekirdekli Snapdragon 625 işlemcisini kullandığını görüyoruz. 4 GB RAM ile 64 GB ve 128 GB dahili depolama alanıyla gelen YotaPhone 3, 13 Megapiksel ana kamera ve 12 Megapiksel ön kamerayı bünyesinde barındırıyor.

YotaOS 3.0 arayüzünü kullanan YotaPhone 3, Android 7.1.1 Nougat işletim sistemine sahip. Gücünü 3300 mAh bataryadan alan model ayrıca USB Type-C bağlantı noktası kullanıyor.

5 Eylül itibariyle ön siparişe açılacak olan YotaPhone 3, 18 Eylül itibariyle de raflardaki yeirni alacak. Fiyat tarafında ise 64 GB’lık sürüm 360 dolara satılacakken 128 GB’lık sürümün fiyatı ise 465 dolar olacak.

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)