Ali Eralp yazdı:"Vatanına sahip çık ey halkım..."

Son 24 saat içinde 30’u aşan şehit verdik.
Türkiye Cumhuriyeti büyük bir kuşatma altındadır bugün. Amerika’sı, Avrupa’sı, yobazı, PKK’lısı candan, sıkı bir işbirliği içerisinde, dört koldan saldırıya geçmiş, tüm güçleri ile yüklenmektedirler.
Savaş alanı cumhuriyettir; Cumhuriyet ideolojisidir, Mustafa Kemal Atatürk’tür.
Başta ulus-devlet ve bağımsız Türkiye olmak üzere, Kurtuluş Savaşımızın tüm kazanımlarını ortadan kaldırmaya çalışıyorlar.
Kemalist devleti yıkmak için dinci, bölücü ve uluslararası sermaye ittifakı elinden geleni ardına koymamaktadır.
Bu sonuç açılımların, saçılımların, BOP uygulamalarının sonucudur. Bu sonuç, yeni ABD, AB, İsrail mandacılığının sonucudur.
Ciğeri beş para etmez PKK’lılar, iktidarın ödün verici, pısırık politikaları karşısında yedi bin yıllık Türk devletine kafa tutmakta, “Bizden korksanız iyi olur…” diye tehditler savurmaktadırlar.
Ülkeyi komutansız, ordusuz bırakırsan, elbette böyle tehditler savururlar. Elbette dağdan inen üç beş çapulcu serseri elini kolunu sallayarak gelir, askerini, polisini şehit eder. Sonra da nasıl geldiyse öylece elini kolunu sallayarak çekip gider.
Önce “çeteci, darbeci” suçlamaları ile komutanlara “yakalama emri” çıkaracak, onları gözaltına alacaksın. Sonra da orduna “Git bu vatanı koru” diyeceksin.
Komutansız ordu olur mu? Komutansız ordunun morali olur mu? Komutansız bir ordu terörü ve teröristi bitirebilir mi?
Subayları dört duvar arasına atılan bir ordu, vatan savunması yapabilir mi?

UYAN GAFLET UYKUSUNDAN EY HALKIM, UYAN…
“…Memleketin dâhilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içindedirler. Şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid etmişlerdir.
UYAN GAFLET UYKUSUNDAN EY HALKIM, UYAN…
VATANINA SAHİP ÇIK…


Ali Eralp
İLK KURŞUN
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)