AKP şovuna, Cumhuriyet protestosu!


Tekler finalinde ABD'li Serena Williams, Rus Maria Sharapova'yı 6-4 ve 6-3'lük setlerle 2-0 yenerek şampiyon oldu. Ödül töreni sırasında Sinan Erdem Spor Salonu'nu dolduran tenis severler AKP'li Bakanlara büyük tepki gösterdi.

TEB-BNP Paribas WTA Championships uluslararası kadınlar tenis turnuvasında tekler finalinde ABD’li Serena Williams, Rus Maria Sharapova’yı 6-4 ve 6-3′lük setlerle 2-0 yenerek şampiyon oldu.

Final maçı sonrası düzenlenen kupa törenine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Kadınlar Tenis Birliği (WTA) Başkanı ve Üst Düzey Yöneticisi (CEO) Stacey Allaster, turnuva direktörü Markus Guenthardt ile TEB Genel Müdürü Varol Civil katıldı.

Bu sırada tribünlerdeki sporseverler ıslıklı protestoya başladı. Bakan Fatma Şahin, konuşmasına başladığı sırada tepkilerin dozu daha da arttı. Seyirciler ıslıklı protestoyu devam ettirdi. Bakan Şahin’in sesinin titrediği dikkat çekti. Islık ve protestoların artması üzerine Bakan Fatma Şahin, seyircilere yönelik olarak “Bizler de sizleri alkışlıyoruz” ifadelerini kullandı. Bu sırada diğer AKP’li Bakan Binali Yıldırım kürsüden ayrıldı.

Cumhuriyet
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)