Üniversiteliler ahlaksızlık getirdi


Yeşilay Cemiyeti Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu, üniversiteli gençlerin Mardin'de 'sarmaş dolaş gezdiklerini, sokakta ve parklarda öpüştüklerini' belirterek "Üniversiteliler ilimize ahlaksızlık getirdi" dedi.

Mardin’de ahlaki çöküntü yaşandığını ileri süren Günlüoğlu, yetkilileri önlem almaya çağırdı. Yeşilay Mardin Şube Başkanı Lütfü Günlüoğlu yaptığı yazılı açıklamada “Artık kız-erkek gençlerimiz özgürlük ve medeniyet adına el ele, kol kola, sarmaş dolaş, uluorta gezmeye, gün ortasında herkesin önünde hayâsızca sevişmeye başladılar. Büyükşehirler Ankara, İstanbul ve İzmir’deki gençler arasındaki hayâsızlık manzaraları Mardin’de de sık sık görülmeye başlandı. Artık bir kısım gençlerimiz kız-erkek parklarda, çimenler ya da banklar üzerinde uzanarak işi öpüşerek sevişmeye kadar götürdü” ifadesini kullandı.

‘Fiili zinaya gidiyor’

Gençlerin bu davranışları karşısında yetkilileri önlem almaya çağıran Günlüoğlu, “Önce el ele, sonra sarılarak, sonra da dudak dudağa öpüşerek fiili zinaya doğru gidiliyor. Derhal bu ahlaksız davranışların önüne geçilmelidir” diye konuştu.


Cumhuriyet
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)