Genelkurmay’dan şehit listesi


Genelkurmay Başkanlığı 2007-2012 yılları arasında Ankara’da düzenlenen şehit cenaze törenleriyle ilgili bir liste yayınladı. Beş yılda Ankara’da 41 şehit için cenaze töreni düzenlendi

Genelkurmay Başkanlığı 2007-2012 yılları arasında Ankara’da düzenlenen şehit cenaze törenleriyle ilgili bir liste yayınladı. Beş yılda Ankara’da 41 şehit için cenaze töreni düzenlendi. Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde “2007-2012 Yıllarında Ankara'da Yapılan Şehit Cenaze Törenleri” başlıklı bir açıklama yayınladı.

10 Nisan 2007 tarihinde Cebeci Askeri Şehitliği’nde toprağa verilen Şehit Jandarma Uzman Çavuş Bülent Yollu için Kocatepe Camii’nde düzenlenen tören listenin ilk sırasında yer aldı. Ankara’da düzenlenen 41 tören hakkında ayrıntılı bilgiler içeren liste 5 Mayıs 2012 tarihinde Cebeci Askeri Şehitliği’nde toprağa verilen Şehit Jandarma Komando Onbaşı Mehmet Coşkun Kılıç için Kocatepe Camii’nde gerçekleştirilen cenaze töreni hakkındaki bilgiyle sona erdi. 41 şehit arasında ikisi İzmir’de, biri Erzincan’da, biri Bursa Mudanya’da, biri Kızılcahamam’da, biri de Kırşehir’de toprağa verilen dört asker bulunuyor. Altısı hariç diğer tüm şehitlerin, Cebeci Askeri Şehitliği’nde defnedildiği bilgisi de açıklamada yer aldı.

ANKA
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)