İktidara şamar indirmeliyiz


Keskin: "Bu iktidara toplum olarak demokratik bir şamar indirmek zorundayız."

DENİZLİ CHP Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Türkiye'nin Ak Parti hükümeti yüzünden askeri vesayetten daha ağır sivil bir vesayetin girdabına sürüklendiğini söyledi. Güney İlçe Teşkilatı'nda düzenlenen bayramlaşma programında konuşan Keskin, "Bu iktidara toplum olarak demokratik bir şamar indirmek zorundayız. Aksi halde demokrasiyi yaşatmak için ülke olarak daha ağır bedeller ödemek zorunda kalacağız'' dedi.

Bayram tatilini memleketi Denizli'de geçiren CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, ilçeleri tek tek dolaşıp bayramlaşma programlarına katılıyor. İl merkezindeki başramlaşma töreninin ardından Babadağ, Sarayköy, Buldan, Güney ve Akköy ilçelerine giden Keskin, ilçe örgütlerinin bayramlaşma programlarına katıldı, vatandaşlarla sohbet etti. Güney İlçe Teşkilatı'ndaki programda konuşan Keskin, Türk halkının artık demokrasi için onur mücadelesi vermeye başladığını dile getirdi.

Ramazan Bayramı'nı hukuksuzlukların gölgesinde buruk kutladıklarını belirten Keskin, " Her konuda yıkım mühendisliğine soyunan AKP halka sivil bir diktatörlük anlayışını dayatmış durumdadır. İftar sofralarını bile iftira sofralarına dönüştüren Başbakan ne yazık ki Cumhuriyet ile kazandığımız değerleri itibarsızlaştırmak ve demokratik kazanımlarımızı yok etmekten çekinmemektedir. Faşizme doğru yol alan AKP freni patlamış TIR misali her şeyi ezip geçmekte, 76 milyonluk ülkeyi felakete sürüklemektedir" diye konuştu.

AKP iktidarına toplum olarak şamar indirmek zorunda olduklarını belirten Keskin, "Gezi olaylarıyla başlayan Türkiye'nin onurlu direnişi demokrasiyi yaşatmak için toplumumuzun ödediği bir diyetten farksızdır. Daha ağır bedeller ödememek için AKP'yi önce yerel sonra genel seçimlerde al aşağı etmek zorundayız. Bu iktidara toplum olarak demokratik bir şamar indirmeliyiz. Ulus bilincimiz Kurtuluş Savaşı'nda nasıl başarıya ulaştıysa şimdi de siyasi kurtuluş savaşında mutlaka başarıya ulaşacaktır" dedi.

DHA
Tags

Yorum Gönder

0Yorumlar
Yorum Gönder (0)